五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
死口唔認, 加個律師, 邊告得入,

呢個真

但蘋果話有人認左wo

2晚瘋狂咁chok 乜都散 重要3個都傻閪黎

用罪犯角度睇,水9佢去崖邊影相之後一腳伸佢落去,
等一陣睇下佢死未先施施然報警都未遲,到時先話佢差左腳跌左落去,
邊個知

不過咁理智就唔會為咁小事殺人啦

鞋印
Wargame 毒撚其實好撚痴線
成日ff自己係軍人,之前識一個會行行下街無啦啦好大力打你幾拳,大大力撞你要害
分清玩現實同幻想未呀

利申:以前有玩過,玩落都大部分正常人
講真 好彩姓趙個個夠天真 人講佢就信

如果佢有d懷疑 即場打俾bosco 佢真係隨時死埋都似
講真 好彩姓趙個個夠天真識做 人講佢就信

成日ff自己係軍人,之前識一個會行行下街無啦啦好大力打你幾拳,大大力撞你要害
分清玩現實同幻想未呀

屌,果次痛到我係地鐵站企都企唔直,痴住幅牆休息左十分鐘
重做frd?
講真 好彩姓趙個個夠天真[red]識做[/red] 人講佢就信

搵黎搵去都搵唔到Bernard chow個fb

del撚左啦醒目
成班豬西慢慢坐啦

del撚左啦醒目

搵到了,無del到喎天才

毒撚真係有樣睇

del撚左啦醒目

三件社會垃圾真係有樣睇,
有個post話孖田賣野去外國寄空盒搞到個鬼佬黎香港追數

咁撚正

del撚左啦醒目

del撚左啦醒目

第一第三都係典型果d 串柒柒廢閪樣

中間好慘
睇樣似係平時返學比人恰既肥仔
要玩wargame 唔見樣先平衡到自己

你估佢真係咁天真?

你覺得佢離隊時唔覺有問題,而咁岩殺完人先折返?

咩理由駛開佢點解唔講
仲要荒山駛走佢三十分鐘以上
佢地仲要拖住屍行左一段都唔怕撞到正
佢地三個可能唔使坐呢

#lan線

好撚悶呀 抽水有冇第二句呀

你估佢真係咁天真?

你覺得佢離隊時唔覺有問題,而咁岩殺完人先折返?

咩理由駛開佢點解唔講
仲要荒山駛走佢三十分鐘以上
佢地仲要拖住屍行左一段都唔怕撞到正

都話直接推落山咯
你係盲撚左定唔識字啊
分清玩現實同幻想未呀

屌 我知道另一個WARGAME撚又係咁
尤其是一飲酒就會打人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞