五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣
應該會搜到大批超過2焦耳既槍
到時加多條無牌管有槍械罪

軍事迷就一定有過2j既槍?

我肯定打開wargame既人一定有超過2j既槍
就算出面D wargame場 租比你個D槍大部份都過2J

軍事迷過2j唔出奇
利申:識人做war game

war game場啲槍多數廢到喊, 屙尿都有力過佢, 咁都話一定過2j
真係抵佢地死 殺完人推人落山就諗住無事返屋企
不如處理埋把刀同佢地啲財物話比人打劫算撚數

啱呀
我覺得佢地如果喺推死者落山之前用太空卡打個電話俾死者 再將佢啲財物拎走
應該可以符合返自己口供 擾亂黑警嘅調查 起碼幫自己爭取多幾日著草啦 好過等差佬上門俾人拉啦
點解咁多人都係到話部署已久但係咁快俾人chok到出黎呢
一早講左部署已久係打人 唔係殺人
成班係咪智障嫁

成班閱讀理解拎u
搵到兩張martin yim 既相
po 唔po 得出黎

post啦

Post 啦 x2

依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣
應該會搜到大批超過2焦耳既槍
到時加多條無牌管有槍械罪

軍事迷就一定有過2j既槍?

我肯定打開wargame既人一定有超過2j既槍
就算出面D wargame場 租比你個D槍大部份都過2J

軍事迷過2j唔出奇
利申:識人做war game

war game場啲槍多數廢到喊, 屙尿都有力過佢, 咁都話一定過2j

係,0.9 - 1.2 仲要花灑
po 唔po 得出黎

post啦

Post 啦 x2

加密post
咁死法真係好on9
落到地府比閻王問:你點死架
我....我比人昆完再殺死
有睇過被捕須知都知道被人拉左後打死都唔好講野啦
有咩等律師黎先講
講真如果你係另外兩個人
條友用刀殺左bosco 你敢唔敢反抗
佢點話點好啦 踢佢落山又好 點蠢法都好 唔跟又會比人殺埋
最多落山之後即刻報警
非法處理屍體罪總比謀殺好

咩邏輯...2個人打1個人點會唔夠打 最多咪界到幾下
你殺人又係死 反抗可能唔洗死 出番黎又可以同個官講轉左污點證人 你話拎住枝真槍既 咁就冇得講啦

on撚9人地揸刀呀 你赤手空拳
2打1點會唔夠打傻撚左呀你?
睇葉問睇到上撚晒腦?
你坐係屋企拎住個鍵盤就最撚好抽啦
重有佢地反抗個閪咩 無啦啦殺左人做左同謀已經驚到仆街 重有膽去反抗?
放低你個鍵盤 諗多幾個角度

點解一定要打, 走唔撚得嘅
唔好講咁黑睇唔到路
睇佢哋fb都有夜視鏡㗎

Full gear 加肥仔真係跑都未快

咩肥仔呀講緊嗰兩個frd
咁都部署已久

啱呀
我覺得佢地如果喺推死者落山之前用太空卡打個電話俾死者 再將佢啲財物拎走
應該可以符合返自己口供 擾亂黑警嘅調查 起碼幫自己爭取多幾日著草啦 好過等差佬上門俾人拉啦

一開始講whatsapp call嗰下已經好難兜
反而好奇點解死者個電話咁快變未有用戶登記
隨行兩條友真係最撚on9
見到martin殺人 即刻報警 之後兩條友話佢地只係旁觀
雖然都有罪但係輕好撚多啦
而家謀/誤殺加俾假口供 死撚得啦

你側邊條友喪撚左拎把軍刀割人頸
你去同佢講:喂 我唔玩啦 走先
你估有咩下場
你老母用下腦啦on9
keyboard fighter真係弱撚智

屌你老母我話報警可以落到山先報
我有話即時報?
落到山即時報都唔使終生

人格分裂不如睇睇醫生?

咁都部署已久

都話打人先係部署已久, 殺人係突發
希望肥仔rip
下世唔好再咁傻亂信壞朋友
同埋兇手一定要衝判屌你老母臭
點解咁多人都係到話部署已久但係咁快俾人chok到出黎呢
一早講左部署已久係打人 唔係殺人
成班係咪智障嫁

成班閱讀理解拎u

你睇下title先啦on9
po 唔po 得出黎

post啦

Post 啦 x2

加密post

po 唔po 得出黎

post啦

Post 啦 x2

加密post

白畫面
咁都部署已久

謂,咁講就做落誤殺喎到

利申:發夢聽到
咁都部署已久

話你on9驚你嬲
你部署咁久
會唔會比人知你係邊個?
同係mk打人有乜分別?
咁都部署已久

話你on9驚你嬲
你部署咁久
會唔會比人知你係邊個?
同係mk打人有乜分別?

擺明謀殺
作到誤殺

啱呀

一開始講whatsapp call嗰下已經好難兜
反而好奇點解死者個電話咁快變未有用戶登記

飛線去未登記用戶號碼?
我係另外兩個就拿拿聲賣隊友啦,on99,仲同佢一齊癲,依家直接變謀殺(如果個兩條友直係淨係諗住打一鑊,係俾豬隊友雷既話)
po 唔po 得出黎

post啦

Post 啦 x2

加密post

白畫面

睇唔到呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞