五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
即係殺完人後 扮哂野上fb尋人

其實近年比較轟動嘅兇殺案劇本都大致係咁

真係好L ON9
咁做不如自己自守仲好

咁啱

啱你老母呀屌你老母廣告撚
智障
後生仔諗野太膚淺
睇得少犯罪片都算
少少常識用下腦都知個故仔唔掂啦

最大鑊係佢哋完全冇夾口供
兒戲得可笑

好似係夾左...第4人(冇比人拉個位)份口供同其他人唔同....令差佬起疑

之後分開佢地一個個咁盤...之後有人爆哂出黎

如果真係咁D差佬都幾勁

有幾勁姐
大把人估到啦

比著我如果無做過點解要同你班L屌夾口供~
如果知道左安全離開即刻去督灰~
後生仔諗野太膚淺
睇得少犯罪片都算
少少常識用下腦都知個故仔唔掂啦

最大鑊係佢哋完全冇夾口供
兒戲得可笑

好似係夾左...第4人(冇比人拉個位)份口供同其他人唔同....令差佬起疑

之後分開佢地一個個咁盤...之後有人爆哂出黎

如果真係咁D差佬都幾勁

有幾勁姐
大把人估到啦

幾個後生仔就fake到你,差佬唔洗破案啦 擢多兩擢就散嫁啦

咁啱

啱你老母呀屌你老母廣告撚

傻鳩仔
諗起呢個post

兇案黎講,其實係香港有無可能做到完美犯罪?
https://lihkg.com/thread/222885/page/1?ref=ios
老老豆豆冇人想知你地有冇J
出返去第二度傾咩J啦屌

咪就係 收嗲啦你老母臭閪仔
想知為幾錢行兇
打完咪算 殺人咁撚笨柒
打WAR GAME用鎗唔係用刀架嘛
拎得刀去擺明有預謀,都睇怕入硬老謀
等睇爭做二五仔鬥篤灰
講真,有心做低佢就應該就咁推佢落山,然後就扯貓尾報警話佢失足。死者著晒裝備,又係wargame發燒友,相約兇徒凌晨上山玩實地野戰變得合理。地面凹凸不平,加上凌晨能見到低,一時忘形失足都變得合理。
利申:發夢見到
講真,有心做低佢就應該就咁推佢落山,然後就扯貓尾報警話佢失足。死者著晒裝備,又係wargame發燒友,相約兇徒凌晨上山玩實地野戰變得合理。地面凹凸不平,加上凌晨能見到低,一時忘形失足都變得合理。

為咁少野殺人
IQ同EQ高極有限
好撚痴線
馬田個樣好恐怖
為左啖氣,
賠埋人生,
除了智障外我想不到
馬田個樣好恐怖

有無圖,睇佢fb無樣
馬田個樣好恐怖
圖?

死唔去咁點
好想知推左佢落山 至到 未發現條屍
中間呢段時間佢地咩心情
有冇得去聽佢地判刑
隨行兩條友真係最撚on9
見到martin殺人 即刻報警 之後兩條友話佢地只係旁觀
雖然都有罪但係輕好撚多啦
而家謀/誤殺加俾假口供 死撚得啦

你側邊條友喪撚左拎把軍刀割人頸
你去同佢講:喂 我唔玩啦 走先
你估有咩下場
你老母用下腦啦on9
keyboard fighter真係弱撚智

落番山之後選擇沉默

咁就十碌起跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞