五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
d槍迷無地方傾? 個個都講到氣槍點點點
屌你真槍都未能渣過啦
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣
應該會搜到大批超過2焦耳既槍
到時加多條無牌管有槍械罪

軍事迷就一定有過2j既槍?

我肯定打開wargame既人一定有超過2j既槍
就算出面D wargame場 租比你個D槍大部份都過2J

軍事迷過2j唔出奇
利申:識人做war game

自問軍事迷,最大火1.6J,你係咪覺得自己好撚勁?9up
當秘笈?出面租槍大多數0.8-1J,屌你老母2J神早比人拉閘啦,我屌你老母仲係度肯定,我肯你老母咩,無料扮大屌

軍事迷 過兩j 唔出奇
你識唔識睇字呀屌你
我家陣肯定話你地有過2J既槍咩
一味係度咬住呢句唔放

唔介意同你講埋,以我所知Martin Yim係有真槍槍牌,對比之下過2j槍乜撚都唔係

小巫見大巫
Btw佢有真槍牌大可以用槍 洗撚用刀
用槍乾手淨腳 用完以佢能力拆件再扔落海唔會仲好意思

做乜鳩姐 有真槍槍牌就一定有真槍?重要講到一定識拆件咁

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的

懂你老母 fine你老母 柒左就認啦
係度搏拿返炸沙

你敢肯定全港冇一個軍事迷有一支2j以上?

佢話打開既一定有枝過2喎,咁緊係由佢證明啦,你係咪弱智架

我係refer翻自己果句
應該有軍事迷有2j以上既槍

應該?你幾時有提過應該兩個字
你一開波講到實牙實齒咁架喎

屌你認錯人
我話唔出奇=實牙實齒?

不如咁講,你有無打開wargame?如果無,收爹啦,做咩代表姐 柒出天際

佢講軍事迷有2j槍唔奇
但無講出2j槍同軍事迷之間有咩關連

等如我講同性戀者有變態殺人狂唔奇無分別

明明兩者無關係又拉埋講,呢d咪徙氣係度講廢囉

懂你老母 fine你老母 柒左就認啦
係度搏拿返炸沙

屌你認錯人
我話唔出奇=實牙實齒?

不如咁講,你有無打開wargame?如果無,收爹啦,做咩代表姐 柒出天際

On9
你自己眼殘返去驗下眼啦 走出黎柒
家陣只係懷疑 你班軍事迷就走晒出黎講咩我地冇2j架

番去撈閪啦屌你老母死傻閪

好波,仲有個咩老乞兒,真係頂唔撚順要出聲
其實成單野會唔會係martin 本身諗住拎把刀寒下人, 點知佢自己on 9大力得制
不過本身諗住打人但帶刀都戇鳩架啦 另外兩個見人拎多又唔勸又唔阻止 戇鳩中嘅戇鳩

檢控官一定死都告到佢入到老謀
同曬D警犬講有預謀咁ON9既野

家陣講咩都冇用
等寫求情信解釋

chok下d lan線有冇鬆好過啦

死左仲可以推落警犬度 都幾高招
不過佢地咁on9應該諗唔出
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣
應該會搜到大批超過2焦耳既槍
到時加多條無牌管有槍械罪

軍事迷就一定有過2j既槍?

我肯定打開wargame既人一定有超過2j既槍
就算出面D wargame場 租比你個D槍大部份都過2J

軍事迷過2j唔出奇
利申:識人做war game

自問軍事迷,最大火1.6J,你係咪覺得自己好撚勁?9up
當秘笈?出面租槍大多數0.8-1J,屌你老母2J神早比人拉閘啦,我屌你老母仲係度肯定,我肯你老母咩,無料扮大屌

軍事迷 過兩j 唔出奇
你識唔識睇字呀屌你
我家陣肯定話你地有過2J既槍咩
一味係度咬住呢句唔放

唔介意同你講埋,以我所知Martin Yim係有真槍槍牌,對比之下過2j槍乜撚都唔係

小巫見大巫
Btw佢有真槍牌大可以用槍 洗撚用刀
用槍乾手淨腳 用完以佢能力拆件再扔落海唔會仲好意思

有槍牌又唔代表可以跟身既...
不過佢地都做唔少踩界野

屌你認錯人
我話唔出奇=實牙實齒?

On9

仲要死雞撐飯蓋 你捐翻入你老母個閪入面唔好出黎獻世啦

其實老乞衣就真係純粹推測 又唔可以話佢有錯

又出黎柒

刀手當終身啦 9成係嫁啦

果2個傻西 判幾多碌 入到咩罪就真係好值得期待

我估先 合謀犯罪>誤殺

另外兩個一開始去差館自首認傷人
再推曬落刀手度咪算囉
幫埋人謀殺,on9仔

你都識講on9仔 on9仔識閪咁多野咩 依家就真係夠晒on9啦

家陣講咩都冇用
等寫求情信解釋

而家除非嗰兩個人好有錢請大狀,否則...

賣樓救仔

就算賣樓都唔包生仔,只係買個機會,早知今日 何必當初

當冇生過咪算 層樓自住好撚過
屌你真槍都未能渣過啦

呢單野係關於war game好難傾唔到去氣槍度

屌你認錯人
我話唔出奇=實牙實齒?

On9

仲要死雞撐飯蓋 你捐翻入你老母個閪入面唔好出黎獻世啦

廢撚事解釋
想問下 如果嗰兩條傻鳩一落山就報警自首會點判
呢3個仆街個martin算好彩
其他兩個入勞教 打撚死佢地算鳩數

屌你認錯人
我話唔出奇=實牙實齒?

On9

我屌你老母你話軍事迷有2J以上槍唔出奇,你又知唔出奇?你好撚熟成個war game界?代表先生,你學識好淵博啊,你真係咩都知架姐,好型啊
屌你真槍都未能渣過啦

then?你想表達啲乜?講完就縮番入你老母個閪到啦
想問下 如果嗰兩條傻鳩一落山就報警自首會點判

轉污點證人 charge可能係嚴重傷害他人身體
5碌內 應該係

其實老乞衣就真係純粹推測 又唔可以話佢有錯

無證據無邏輯推論但又扯上關係,同抹黑無分別
一樣道理「同性戀者有殺人狂唔出奇」

屌你認錯人
我話唔出奇=實牙實齒?

On9

我屌你老母你話軍事迷有2J以上槍唔出奇,你又知唔出奇?你好撚熟成個war game界?代表先生,你學識好淵博啊,你真係咩都知架姐,好型啊

去開個軍事post啦 屌拿聲屌下3條友好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞