五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike

叫埋趙去壯膽,結果都係冇用

咁之後個晚佢地4個點,照打war game?
呢個講法好令人難以置信,用咩理由使開趙,同埋拳打腳踢加殺人加拋屍呢度至少都30 mins以上吧?姓趙既會單獨離開隊伍30分鐘以上?係咩理由可以令一個人甩低朋友(而且明知班友憎佢)

你話姓趙既完全唔知情 我唔信,佢離隊個刻肯定feel到班友想私下傾數。

我屌你老母,唔撚知件事唔撚好亂講。趙同bosco係超好朋友,宜家bosco走左佢已經好難受,你地咩都唔知就唔好扮貞探亂鳩咁屈。
利申:趙既朋友

咁30分鐘做左咩?
痾屎又唔太耐
落山拎野又太短

而家當事人心理上同法律上都唔方便答,等新聞報啦。

行山使開單丁一條友,除左老點佢去使偵察兵,真係諗唔到仲有咩理由

仲要係走遠到一個距離係唔知佢個fd俾人打死左

cctvb 話有個人同佢一齊行開 唔係自己行開
lm
已經搵埋個FD陪都係出事 RIP
要去到使開人哋即係一開始就諗住殺人啦
唔係嘅話兜口兜面打獲佢都得啦
隔離兩條友俾個喪嘅跣穫金

打佢一獲變左老謀終身

抵死

其實都真係自己攞嚟,要使走人搞咁耐本身就唔諗住輕手打啦
有冇講幾時會審判?
已經搵埋個FD陪都係出事 RIP

個朋友賣佢唔得咩

第三個人頂帽係民安隊?
Martin個樣有啲似之前大角咀碎屍案果條友

媽田up親嘅相全部都塗哂個樣

佢話驚俾人點相 我覺得係冇面見人

最恐怖係張貓相

塗樣係因為真特種部隊外傳既相都會遮樣,影開打game相既人都鍾意咁模仿,就係咁簡單。

應該嗰三個人同趙姓朋友講而家wargame開始
大家各自匿埋
佢唔知到內情就可能真係走左去匿埋等開始
其實嗰三個人就去左圍毆死者
趙朋友等到唔耐煩出返黎嗰陣
嗰三個已經踢左死者落山
再講大話話死者接到急電落左山
利申9up
三件社會垃圾真係有樣睇,
有個post話孖田賣野去外國寄空盒搞到個鬼佬黎香港追數

咁撚正

跟住點
有無比人打一獲甘
姓黃既其實幾正氣
民安隊、跑山、越野、跆拳道樣樣都有玩
係有啲小學雞格同貪玩

你叫佢圍毆一個人,佢會以為玩哈哈哈走去做。
但你預先叫佢殺人,佢一定唔會出黎。

單野肯撚定係martin搞出黎

圍毆佢其實好小事,但有人拎刀放血殺人就好大件事
如果姓黃唔係主謀,有人拎刀殺人,即報警,救個傷者,就小事好多好多
姓黃既其實幾正氣
係有啲小學雞格同貪玩

如果姓黃唔係主謀,有人拎刀殺人,即報警,救個傷者,就小事好多好多

可能瘦撚martin 唔夠打 比bosco 禁住砌,喪晒失去理智就拎刀/燒烤叉插佢
btw, 坐監啦垃圾
姓黃既其實幾正氣
係有啲小學雞格同貪玩

可能瘦撚martin 唔夠打 比bosco 禁住砌,喪晒失去理智就拎刀/燒烤叉插佢
btw, 坐監啦垃圾

其實依家三個罪名都唔細,三個都有預謀,又唔知有無份三個人合力推落山,咁就一世.....
應該嗰三個人同趙姓朋友講而家wargame開始
大家各自匿埋
佢唔知到內情就可能真係走左去匿埋等開始
其實嗰三個人就去左圍毆死者
趙朋友等到唔耐煩出返黎嗰陣
嗰三個已經踢左死者落山
再講大話話死者接到急電落左山
利申9up

真係9up唔洗本
姓黃既其實幾正氣
係有啲小學雞格同貪玩

btw, 坐監啦垃圾

假如係martin忍唔住 用刀仔殺人
而個2個 本身冇諗過玩得咁大獲
即時報警
佢地洗唔洗坐?
姓黃既其實幾正氣
係有啲小學雞格同貪玩

btw, 坐監啦垃圾

假如係martin忍唔住 用刀仔殺人
而個2個 本身冇諗過玩得咁大獲
即時報警
佢地洗唔洗坐?

打鳩人都要既,但無依家咁大獲
war game 撚

我一睇都覺得好似周凱亮

我一睇都覺得好似周凱亮

入到去一見如故,大把歇傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞