五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
其實點解唔帶埋把刀落山
部署已久係打人姐
殺人係意料之外嘛
所以求鳩其棄屍
但依三條仆街咁小事都想用武力解決
想點
Wargame 毒撚其實好撚痴線
成日ff自己係軍人,之前識一個會行行下街無啦啦好大力打你幾拳,大大力撞你要害
分清玩現實同幻想未呀

利申:以前有玩過,玩落都大部分正常人

屌 我知道另一個WARGAME撚又係咁
尤其是一飲酒就會打人

你睇另一個post喺度講咩自己打開war game, 第時打仗就係佢班人生存先,就知班友都係痴痴地線
三件社會垃圾真係有樣睇,
有個post話孖田賣野去外國寄空盒搞到個鬼佬黎香港追數

第二同第三都算係毒撚樣 平時睇佢唔出
馬田個樣真係似會殺人
殺人犯好多有樣睇
睇埋佢fb 好唔舒服 奇奇怪怪咁

所以真係唔好誤交損友 咁就一世

RIP 真係好慘
馬田個樣好有殺氣
黃朗祺就係啲典型mk格
周正賢就成日俾人恰個類
不小心用刀
跟本就有心殺左佢
好地地點會拎埋把刀出嚟,要憎到咩程度先可以由打佢變拎刀插佢
擺明有心做鳩佢,跟住比人捉到咪話錯手,睇下可唔可以改判誤殺
我反而想知半夜喺個山上面

可以用咩藉口洗開佢朋友

可以用咩藉口洗開佢朋友

我都想知 探路?
仲要使開佢應該要幾遠下,因為殺人個陣會好大聲

可以用咩藉口洗開佢朋友

帶漏咗件好重要嘅野
餐具 燒野食用嘅叉
叫條友落去買
隔離兩條友俾個喪嘅跣穫金

打佢一獲變左老謀終身

無終身都超碼25年以上

咁一定係擸刀嗰個先判謀殺,其他兩個判傷人架知情不報。
邊會咁易三個都判老謀

佢唔係3個人 係夾唔到佢上山
夠料落叉廚老謀

之後就睇個官點判
同埋有冇其他證據...

不過一人十碌就底嫁啦

睇個官啦,另外兩條友一定頂死用刀嗰個,冇十碌嘅..

我係另外兩條友都隊死用刀o個啦,
btw我係好多年前野戰友討論區都聽過有人玩玩下拔真既開山刀兇人

以前D師兄講, 以前大煙囪JJJ年代, 真係個個有軍刀喺身
目的就係保護自己同可以兇人, 因為大家都有刀, 屌屌下就會散水

鳩吹就有,我打大煙囪時個個都知要低調,帶刀。不過wargame裝備貴,當中好多仆街偷人野。見幾次係大煙囪無人負責看自己team野就俾人偷裝備。

無限J打power係咩感覺

當年我唔打power,同埋大煙囪年代好多差佬都有去打
五鬼山
三件社會垃圾真係有樣睇,
有個post話孖田賣野去外國寄空盒搞到個鬼佬黎香港追數

第二同第三都算係毒撚樣 平時睇佢唔出
馬田個樣真係似會殺人
殺人犯好多有樣睇
睇埋佢fb 好唔舒服 奇奇怪怪咁

所以真係唔好誤交損友 咁就一世

RIP 真係好慘

第三個個樣都癲啦
囚徒困局 資訊不足嘅時候為左自保爆晒出黎

可以用咩藉口洗開佢朋友

我都想知 探路?
仲要使開佢應該要幾遠下,因為殺人個陣會好大聲

百思不得其解

最簡單 同時對3個人最有利就係沉默

可以用咩藉口洗開佢朋友

帶漏咗件好重要嘅野
餐具 燒野食用嘅叉
叫條友落去買

幾時變咗去bbq 4am去邊度買
如果冇殺人既一落山即刻報警,就算坐都應該減好多

3 條友都沉默 差佬就知你地殺人啦

3 條友都沉默 差佬就知你地殺人啦

可以用咩藉口洗開佢朋友

帶漏咗件好重要嘅野
餐具 燒野食用嘅叉
叫條友落去買

講得唔清楚姐 sorry
應該點佢落七仔買囉
如果唔係條友又點會有不在場證明
唔知肥仔死之前諗緊乜

我終於要變做死肥仔了

屌你老母差d噴
唔知肥仔死之前諗緊乜

我終於要變做死肥仔了

屌你老母差d噴

口德-10000

可以用咩藉口洗開佢朋友

帶漏咗件好重要嘅野
餐具 燒野食用嘅叉
叫條友落去買

講得唔清楚姐 sorry
應該點佢落七仔買囉
如果唔係條友又點會有不在場證明

如果係咁,條友都好悲微

喺個山度半夜比人點落山再返上黎 又肯做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞