五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
我真係唔相信為咗wargame嘅野,幾條友
咁狼同迷失自我走去殺一個人,連前途都
唔要吹個局出嚟?咁誇張點接受呀!

而家有啲細路 得罪佢小小野就喊打喊殺架啦 不嬲都唔諗前途
後生仔諗野太膚淺
睇得少犯罪片都算
少少常識用下腦都知個故仔唔掂啦

最大鑊係佢哋完全冇夾口供
兒戲得可笑

好似係夾左...第4人(冇比人拉個位)份口供同其他人唔同....令差佬起疑

之後分開佢地一個個咁盤...之後有人爆哂出黎

如果真係咁D差佬都幾勁

好多時都係俾差佬兇多2下自己爆出來 ...
後生仔諗野太膚淺
睇得少犯罪片都算

兒戲得可笑

好似係夾左...第4人(冇比人拉個位)份口供同其他人唔同....令差佬起疑

如果真係咁D差佬都幾勁

有幾
鋤散d無律師傍住ge𡃁仔

我地知晒架喇,你自己講出黎坐小啲

你個FD講哂出黎啦....
咁都叫部署

部署都唔夾口供
隔離兩條友俾個喪嘅跣穫金

打佢一獲變左老謀終身

無終身都超碼25年以上

咁一定係擸刀嗰個先判謀殺,其他兩個判傷人架知情不報。
邊會咁易三個都判老謀

佢唔係3個人 係夾唔到佢上山
夠料落叉廚老謀

之後就睇個官點判
同埋有冇其他證據...

不過一人十碌就底嫁啦

睇個官啦,另外兩條友一定頂死用刀嗰個,冇十碌嘅..
今次點解仲未有人起果三條友底?

孖田起左有相....其他POST見過
照咁睇,謀殺走唔甩,想打誤殺都無咩可能
其實點解咁快已經搵到哂同行者,
係咪因為網上發尋人啟事累事

我諗起底係用黎警告啲做錯嘢唔認或得唔到公平審判嘅人,唔係乜事都起...
後生仔諗野太膚淺
睇得少犯罪片都算

兒戲得可笑

如果真係咁D差佬都幾勁

有幾
鋤散d無律師傍住ge𡃁仔

我地知晒架喇,你自己講出黎坐小啲

你個FD講哂出黎啦....

A房差佬:喂,我個間房個個爆曬D野出黎啦,拉得

B房差佬:Ok,無問題

跟住同B房疑犯講:喂屌你老母收爹啦,咪撚再講啦,你個FD講曬出黎啦

B房疑犯:屌你老母

利申:FF
隔離兩條友俾個喪嘅跣穫金

打佢一獲變左老謀終身

無終身都超碼25年以上

咁一定係擸刀嗰個先判謀殺,其他兩個判傷人架知情不報。
邊會咁易三個都判老謀

佢唔係3個人 係夾唔到佢上山
夠料落叉廚老謀

之後就睇個官點判
同埋有冇其他證據...

不過一人十碌就底嫁啦

睇個官啦,另外兩條友一定頂死用刀嗰個,冇十碌嘅..

我係另外兩條友都隊死用刀o個啦,
btw我係好多年前野戰友討論區都聽過有人玩玩下拔真既開山刀兇人

我諗起底係用黎警告啲做錯嘢唔認或得唔到公平審判嘅人,唔係乜事都起...

起完咪又係要連仔鏟post
之後你又屌佢鏟post
如果佢哋埋埋屍 真係有排都唔知

果度唔算山旯旮, 都幾難埋屍
本身係有錢仔做人生賺家但係依家唔知要坐幾耐
有冇可能打得甩?
假設三條友夾晒供
互相指死係其他兩個做
咁都叫部署

部署都唔夾口供

係咪盲㗎
部署唔係部署殺人,係部署打人
殺人係嗰時即時發生,無預謀
口供都係殺人之後先夾
所以點都會有漏洞
又唔係預謀殺人,點會部署嗰時夾埋個殺人口供
我諗係部署左好耐要打佢啫
其餘兩個邊諗到咁on9一刀對落條頸
到死左咪求其棄屍

btw,呃完人錢已袋, 比人話兩句都唔得
呃人果個都要殺人

呃夠咪算囉,坐成世啦屌你老母
照咁睇,謀殺走唔甩,想打誤殺都無咩可能

而家咁款點會唔係老謀?

幾條友一齊設局引佢上山
有多處刀傷 絕對唔係意外 / 錯手
出事之後唔撚出聲 白車都唔call 由得死者變到真係死者
棄屍荒野
揾人笨,仲要殺埋人,咩世界黎
非法處理屍體+謀殺,要坐幾多年
我真係唔相信為咗wargame嘅野,幾條友
咁狼同迷失自我走去殺一個人,連前途都
唔要吹個局出嚟?咁誇張點接受呀!

而家有啲細路 得罪佢小小野就喊打喊殺架啦 不嬲都唔諗前途

唉..真係CLS攪到廿幾歲要坐終生
唔啱玩咪搵過第二個打wargame囉!
有冇可能打得甩?
假設三條友夾晒供
互相指死係其他兩個做

口供唔係咁落
揾人笨,仲要殺埋人,咩世界黎
非法處理屍體+謀殺,要坐幾多年

加妨礙司法公正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞