五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
呢3個仆街個martin算好彩
其他兩個入勞教 打撚死佢地算鳩數

你都白撚痴 比人打同判終身邊樣好彩啲?
再講 佢2個即將孭住咁撚大條罪都可以入勞教?你睇勞教post睇到上撚左腦?
d槍迷無地方傾? 個個都講到氣槍點點點
屌你真槍都未能渣過啦

then?你想表達啲乜?講完就縮番入你老母個閪到啦

收皮啦你老母 人地個post講槍咩 你老母爭撚住出黎柒

佢話打開既一定有枝過2喎,咁緊係由佢證明啦,你係咪弱智架

我係refer翻自己果句
應該有軍事迷有2j以上既槍

應該?你幾時有提過應該兩個字
你一開波講到實牙實齒咁架喎

屌你認錯人
我話唔出奇=實牙實齒?

不如咁講,你有無打開wargame?如果無,收爹啦,做咩代表姐 柒出天際

On9
你自己眼殘返去驗下眼啦 走出黎柒
家陣只係懷疑 你班軍事迷就走晒出黎講咩我地冇2j架

我屌你老母你話軍事迷有2J以上槍唔出奇,你又知唔出奇?你好撚熟成個war game界?代表先生,你學識好淵博啊,你真係咩都知架姐,好型啊

你死去google下唔出奇既意思先啦
你係咪夠薑同我賭 香港冇一個軍事迷有2j以上既槍
想問下 如果嗰兩條傻鳩一落山就報警自首會點判

轉污點證人 charge可能係嚴重傷害他人身體
5碌內 應該係

我之前都有講過 自首轉x點證人 最多判5到7碌

番去撈閪啦屌你老母死傻閪

好波,仲有個咩老乞兒,真係頂唔撚順要出聲

其實老乞衣就真係純粹推測 又唔可以話佢有錯

無證據無邏輯推論但又扯上關係,同抹黑無分別
一樣道理「同性戀者有殺人狂唔出奇」

我承認推斷有少少一竹蒿打一船人
但只係推測 唔洗太上心
個Martin同Calvin 轉曬fb icon
我見到個Martin連fb個自我介紹都轉埋
Benard就del左fb icon
屌你真槍都未能渣過啦

你柒撚完未姐你傻閪就係傻閪依個post比你屌鳩人咩?衝出黎柒

我係refer翻自己果句
應該有軍事迷有2j以上既槍

屌你認錯人
我話唔出奇=實牙實齒?

不如咁講,你有無打開wargame?如果無,收爹啦,做咩代表姐 柒出天際

On9

我屌你老母你話軍事迷有2J以上槍唔出奇,你又知唔出奇?你好撚熟成個war game界?代表先生,你學識好淵博啊,你真係咩都知架姐,好型啊

哇,原來呢個人真係on9架,佢又幻想我話香港冇一個軍事迷有2j以上槍啊
想問下 如果嗰兩條傻鳩一落山就報警自首會點判

轉污點證人 charge可能係嚴重傷害他人身體
5碌內 應該係

我之前都有講過 自首轉x點證人 最多判5到7碌

心理學黎講佢地唔會咁做
屌你真槍都未能渣過啦

你柒撚完未姐你傻閪就係傻閪依個post比你屌鳩人咩?衝出黎柒

block撚咗果兩條傻閪算啦

佢地仲可以上網

所以覺得奇怪

但只係推測 唔洗太上心

你個推測都要有理據去support,否則只係斷鳩估
屌你真槍都未能渣過啦

block撚咗果兩條傻閪算啦

開甚麽玩笑依隻死傻閪真心頂癮
屌你真槍都未能渣過啦

你屌人多d囉個個唔撚岩你心意就屌
死返出去啦on9仔

佢地仲可以上網

所以覺得奇怪

冇呀
如果判少過十年 100%律政師上訴 絕對唔可以比機會呢班廢青

社會就係需要呢班垃圾先可以令到大家唔洗咁辛苦
起碼屈到佢坐30碌/終身先岩

痴線既垃圾送入去好過

屌你認錯人
我話唔出奇=實牙實齒?

On9

哇,原來呢個人真係on9架,佢又幻想我話香港冇一個軍事迷有2j以上槍啊

我屌你老母你話軍事迷有2J以上槍唔出奇,你又知唔出奇

乖啦我唔知有咩好嘈
屌你真槍都未能渣過啦

你屌人多d囉個個唔撚岩你心意就屌
死返出去啦on9仔

拿 比人講中左就發難屌鳩我傻閪就係傻閪 冇講錯你

屌你認錯人
我話唔出奇=實牙實齒?

On9

而家話你扮代表啊懞西,我屌你老母唔係話香港冇一個軍事迷有2j以上的槍啊,訓撚醒未啊屌你老母,比人屌仲on99唔知衰乜,你個腦係咪生撚左係屎忽度啊,定屎忽生撚上左個腦度啊,真係睇撚到笑

但只係推測 唔洗太上心

你個推測都要有理據去support,否則只係斷鳩估

Okay
下次小心d再講野
廢事俾人追住黎吠
有無發律撚可以講下 如果即時報警唔隱藏單野 係唔係都係終生
另外如果即時報警救人,bosco 會唔會唔洗死

就算唔係法律撚都可以答你 如果即時報警唔會判終生
隨行兩條友真係最撚on9
見到martin殺人 即刻報警 之後兩條友話佢地只係旁觀
雖然都有罪但係輕好撚多啦
而家謀/誤殺加俾假口供 死撚得啦

你側邊條友喪撚左拎把軍刀割人頸
你去同佢講:喂 我唔玩啦 走先
你估有咩下場
你老母用下腦啦on9
keyboard fighter真係弱撚智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞