[百屌成才] 寫左隻主打 widget 嘅 iPhone app! 唔洗開App自動Refresh!

1001 回覆
804 Like 61 Dislike
絕大部分都係 我地係開放數據整合
而家做左打工仔體驗先 我地遲d會加多d唔同類別ge體驗
多謝支持!
實用地圖果度有得揀電動車
明白而家實用地圖未必好friendly for渣車人士
我地會持續改善!
多謝支持!

巴打識d野

所有Google Trending都係由呢度提供
https://trends.google.com.tw/trends/trendingsearches/daily?geo=HK
screenshot係當時果一刻邊個搜尋字最HIT
我地係唔會改變排名去顯示
更加無可能personalized到個result先show俾你
因為我地根本唔能夠identify到user
完全追蹤唔到用戶

甚至乎廣告 我地都係揀d不能追蹤用戶ge廣告
因為我地唔想有任何私隱問題
多謝!
其實Datatone連廣告都冇做到追蹤用戶功能(提供追蹤到用戶ge廣告會更多啲廣告收益)
我地隻app唔會追蹤到任何用戶資料
希望大家可以睇返AppStore上嘅私隱聲明 果度都有寫清楚

如果你覺得開分享位置permission會侵犯到私隱,
你可以去手機設定度熄左分享位置
一樣可以睇到巴士小巴路線同下班車幾時到
地圖同Widget都唔會受到影響
只係睇唔到自己係地圖邊度 同埋附近有咩巴士小巴站
希望可以釋除你ge疑慮
多謝意見 我地一定會換過張thumbnail 一定
藍APP

負皮
Support
有好多留言 要dd時間先覆到 請見諒

其實appstore同IG d圖, 都係cap圖果一刻最hit嘅關鍵字,
有機會一個鐘後或者第2日睇就會有d唔同

因為Google Trend會不斷計算返邊d係最熱門
所以當下果張cap圖 會同 Google Trend 唔準
好對唔住 如果做成任何誤會
我地日後d圖會備註列明返cap圖嘅時間

多謝巴打們嘅留言,我地都發現依家App內第3至7日會有少量偏差
我地會研究下點樣可以再準d,但最接近果2日(即係今日同琴日)係無問題嘅,
我地做到會再通知大家

Datatone係唔會影響到有咩字上到榜
上榜嘅原因係因為果組字俾人google search得最多
ig post 同 youtube video都係受view數同like數影響
盡量顯示返過去短時間入面最HIT又最相關嘅
我地唔會影響個排名 只係有時未必可以做到每一秒user見到都真係最新
淨係巴士時間已經夠曬掂
輕鐵呢?
多謝!
岩用就推介俾朋友!
有另一位巴打講左想要
我下個或者下下個release會出
敬請期待!
promotion張圖我地真係做得唔好,果日d關鍵字都唔係咁開心,以後所有圖片都會比返d誠意用返Dummy字,唔會cap圖
影響到你ge體驗 唔好意思
支持支持!
等埋android版如果有就好
好提議 我地2個一致同意
我地諗諗個design 會加
我諗你淨係將所有交通related嘅資料整合上去,已經可以搶到一大部分嘅user

搞得掂埋行車導航直情發得達
靠下面個banner咋
所以都好多謝有巴打建議加訂閱免廣告
希望巴士小巴可以set倒幾架常用車
你係講緊widget定隻app入面?

如果係widget 你可以加好多個widget

如果係app入面 你search完d車會有最近搜尋路線可以方便你快速去返果條線
多謝!
推吓先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞