[百屌成才] 寫左隻主打 widget 嘅 iPhone app! 唔洗開App自動Refresh!

1001 回覆
804 Like 61 Dislike
幾時有watch app / complication
有無android 版
對!!!!!
城巴5B變咗深宵特定時間行駛,搞到睇唔到班次,可唔可以幫手睇睇
想問下邊個站 同邊個方向?
係app見唔到定widget見唔到?
努力緊 今年內會有
但唔會有iOS咁多功能
好 等巴打成品
努力緊 每個月都會有d新野出 要d時間
跪求android版
往銅鑼灣方向嘅話,德忌利士街之後嘅站都show未來60分鐘無班次

往堅尼地城方向就皇仁書院到中央圖書館都無班次

App同widget都係咁

麻煩晒
巴士到站widget refresh一定要禁入個app先會更新?
你用得多iOS 就會學最接近你用既refresh rate
Widget refresh頻率由iOS控制
每日有40-70次refresh機會
佢會學習你ge使用習慣係適當時間refresh

例如成日早上7點會睇/撳個widget
佢會慢慢學習,學習完之後到果個時間點就會refresh

希望以後iOS會開放俾開發者 可以refresh得密d
我地會留意住
如果想知道即時報時 可以考慮用Siri或者撳widget再出返黎
多謝回報問題
往銅鑼灣方向嘅話,德忌利士街之後嘅站都show未來60分鐘無班次
呢個下個版本將會解決問題

往堅尼地城方向就皇仁書院到中央圖書館都無班次
皇仁書院到中央圖書館係特別班次先會停站
而特別班次只會係星期一至五08:40 只有一班車會到站

我今朝check左 真係08:40會有車 所以應該無問題

唔好意思 遲左覆
因為要等到weekday先可以check呢條只會停一班車ge路線
唔駛唔好意思!巴打你真係好有心
麻煩晒
鐵路個widget係咪會出中同大版
好似巴士咁一次睇晒幾爽

聯營線有時會咁樣顯示 主題係預設 入app睇係新巴時段同有齊3班車時間
同聯營線eta time下面show邊間巴士公司個字擺位有冇得執靚啲
九巴新路線 33B 已過了一星期還未 search 到,是否九巴問題?我見 Easybus 都 search 唔到, 但政府出行易就 search 到
有喎c hing
好奇怪,我 iphone/ipad 都有裝,iphone search 唔到, ipad search 到!
iphone un 左再裝過先 search 到
有用緊呀,我最鍾意trend個功能,對我嚟講好有用
巴士個function 呢…..可摸耳用番仲有幾分鐘架車先到
禾心算差表示會計錯時
清係連登用「禾」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞