[百屌成才] 寫左隻主打 widget 嘅 iPhone app! 唔洗開App自動Refresh!

1001 回覆
804 Like 61 Dislike
就算要比錢都會支持
曾經諗過可唔可以用黨鐵app加埋捷徑整到類似嘅野
多謝支持!
岩岩正式見街一個月未夠 起步階段
我想隻app再穩定d再出訂閱免廣告
開心使用中,btw既然都有假期倒數,會唔會整埋calendar widget?
其實佢地係有,不過冇公開,記得有一年除夕定唔知邊一日, MTR service Update個網,有曬咁多條線所有站既開車時間,但只係出現咗一日咁大把
已經fix好了
琴晚新upload testflight果個build

再次感謝beta testing user
地鐵站輕鐵站嗰啲會唔會可以自動揀附近嗰個? 咁樣返工收工去街都唔使擺咁多格出嚟
無咗九巴嘅?
唔明
邊條路線?
Widget無左定app入面?
All routes, both Widget and app
Sample

可唔可以出個setting可以轉12/24小時制
可以whatsapp我地嗎? 我地chok唔到
App入面有回報問題制可以揀whatsapp
置頂有

https://lih.kg/twQMRBX
#387 回覆
Reinstall後無問題喇
可能第一次裝果陣有啲data download 唔到
冇咗24小時制
kmb 個巴士, 係幾耐會自動更新一次班次
係 唔好意思
因為前一個版本有bug,
我發現同12小時/24小時有關

收到其他巴打意見想加返12/24小時setting
我下個版本係setting度加返阿
好 再有問題可以聯絡返我地
謝謝
Widget refresh時間係iOS控制
因為iOS唔會允許app chur爆部手機
(例如我set一秒refresh一次佢都唔會乖乖執行)
如果想refresh得好密 㩒入個widget會refresh得最快最準
strong post lm
遲吓會唔會有得customize
自己加AL入去倒數
如果停車場可以有埋時租幾多錢就正
建議整個medium size widget係時間+日期+天氣+假期倒數

個巴士timetable好好用 加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞