[百屌成才] 寫左隻主打 widget 嘅 iPhone app! 唔洗開App自動Refresh!

1001 回覆
804 Like 61 Dislike
d 五毛鬥黃,其實大家可以直接block
個油價資訊有咩用間間都一樣價架啦
嗰日個trend係咁,咁都屈到藍
去屌google 啦不如
嚟緊會整咩呀
天氣widget會唔會有
想問下D app developers多數出ios版先既原因就係咁?
多人用 肯比錢 易寫啲
後兩個原因可唔可以講多D
多謝推介!
我地唔會有阻擋式廣告
希望大家用得舒服!
Down左 隻app勁得意
好有誠意又AR又有超抵死對白
抵佢拎到獎
如果係有訂閱制 都會行類似模式
聯營巴士線問題
請望望呢度

https://lih.kg/aPdgRcV
Testflight build已fix 或者等下個AppStore版都得
彈app問題
Testflight build已fix 或者等下個AppStore版都得
Testflight build已有輕鐵 或者等下個AppStore版都得
Testflight build已有輕鐵 或者等下個AppStore版都得
等appstore,thx
Testflight build已有time stamp 或者等下個AppStore版都得
Testflight build已support唔同公司就唔同背景色 或者等下個AppStore版都得
Testflight build輕鐵 或者等下個AppStore版都得
Testflight build已support唔同公司就唔同背景色 或者等下個AppStore版都得
Testflight build輕鐵 或者等下個AppStore版都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞