[百屌成才] 寫左隻主打 widget 嘅 iPhone app! 唔洗開App自動Refresh!

1001 回覆
804 Like 61 Dislike
Push
支持
長撳之後 編輯Datetone
得左,唔該巴打
準備試用
下載完開過app
都加唔到widget
Reboot 埋都無
Deleted
勁 支持
實時預報如果有得改bg color同同時show多兩條線就好
btw推
個app好靚 支持你呀

想問巴士ETA個widget
個時間過咗仲display緊 唔識refresh
關唔關閂咗背景app重新整理事?
dULTuAnD: 汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪!
Oh 原來係『行車時間顯示系統』
Sorry運輸署有好多個名 我以為得『行車速度屏』
呢個do-able 但priority要低d
要做左輕鐵先
如果做左『行車時間顯示系統』再通知你
俾d時間我

你地有咩野想要就話我知 我再研究下做唔做到
有人幫手答 真係好
想俾正評但我係P牌
唔該哂你
可唔可以whatsapp我地?
可以提供返 video / screenshot, iOS版本 等等資料

app入面個side menu有『回報問題』 之後揀whatsapp
果度回報問題 我同你都會安全d
所有回報資料都唔會公開俾任何第三方人士 放心
Datatone無做背景app重新整理

你個case要望望呢度
https://lih.kg/twQMNnX

有見及此
所以有巴打都想我加返個timestamp 寫返清楚最後更新時間係幾時
敬請期待
你可以開2個widget去show多d線
widget位置有限 所以要開多個 多d位
改顏色果度有人提出左 我會努力
頗為advance 暫時未能support (部分原因係關iOS事)
但我欣賞你想有幾方便得幾方便呢個想法
我而家諗輕鐵果陣 都有小小因為你呢個想法改良左d野
如果遲d iOS有優化 我先會考慮support
現階段就要開住2個widget先
thanks 巴打已經好好用,加油
成日開咗不推文,推
冇tg/signal?
TG都有 不過都係公海 一樣禁「回報問題」都見到
報bug都係單對單好d 因為要睇screenshot / video
Signal無business account 分唔到公私 所以無放

如果Whatsapp/TG唔岩口味
用Email / IG 都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞