[百屌成才] 寫左隻主打 widget 嘅 iPhone app! 唔洗開App自動Refresh!

1001 回覆
804 Like 61 Dislike
樓主無視了
唉 不過都過去了
希望一個 widget 可以 show晒九城巴既時間
強帖劉明!
Ching可唔可以加埋電車?
我都係11pro , 14.6 reboot完都無
12 pro 14.6 都冇
如果ETA page上面個 Google Map
可以揀show埋traffic condition就好
其實係你個 app 有 bug 似啲, 如果係 iOS bug 有理由其他 app 都出到 Widget, 係你個 app 出唔到
其實係你個 app 有 bug 似啲, 如果係 iOS bug 理由其他 app 都出到 Widget, 係你個 app 出唔到
好提議
係做到ge (圖入面d紅色綠色橙色就係果d)
2.1.2會加落去

多謝支持
我地再穩定d會整
可以試下跟住做一次

如果都係見唔到就重開部手機
然後再重覆呢個動作

如果都係有問題 可以whatsapp聯絡我地(app入面有回報問題制)
可以拍條片黎望望係點操作 睇下我地幫唔幫到你
因為我用啲widget全部都係4*2整咗個stack
想要返個4*2 放入個stack
原來係咁
明白
但如果4*2出到黎個樣同2個2*2一樣咁濟
都只係show到2條線
你覺得ok嗎?
因為都有巴打話想show多d線
所以問問你意見
如果可以3-4條線應該會方便啲嘅
因為返工有時唔同地方搭開幾條巴士線
我見上面有巴打都prefer 3-4條

Btw唔該晒巴打 個app好正
介紹咗畀同事朋友
幾好用,一目了然,只係有時九巴server個到站時間虧咗,但都唔關你事
明白
如果要support多d線 要多小小時間
我會諗諗佢
多謝你ge意見
多謝支持
目前到站時間未係最精準
下個版本會出個fix再準d
發現有問題ge線都可以同我講
我地會睇下咩事
再次感謝你推俾朋友
我今朝拎起無聊起試add, 又出現返

利申: 尋晚reboot完搞完一輪都唔得就無理到
打擾你唔好意思

我都有幫朋友add widget果陣都遇過呢個問題

當時我係reboot之後可以解決呢個問題

可能iOS要d時間先可以show到佢出黎

我會加落FAQ可能要一陣先show到

多謝巴打話我知
Ching 個 app 好正👍🏻

但係啲 widget 有時唔識自動 refresh
例如 mtr 下班車時間同KMB 都係
最後更新時間停左響5/6分鐘前

要人手 click 個 widget
彈入 app 先會 update
iOS

想問個自動更新週期係點?
Thx🙏🏻
可以考慮4x2 用大d font?
而家2x2 個font 細睇得有d 辛苦
輕鐵個度可唔可以改返倒數幾多分鐘同埋可以揀睇邊個方向嘅車
小小建議
巴打可唔可以加入地鐵收費查詢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞