[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

呢到點玩 卡哂關

附近好似仲有一個祠

呢到點玩 卡哂關

雙子的記憶
之後可以自己諗下
Gameboy年代無玩過薩爾達
今次第一次玩真係超滿意
近年最鍾意嘅一隻game
好驚好快打爆機
但以我呢啲冇玩過selda既新手黎講
呢隻open world game好好玩
盲摸摸有驚喜

我都反而鐘意呢種多啲
舊時迷宮太長太多 會攰唔想開game 當然呢啲個人問題
而今集將啲迷宮打散哂反而岩我得閒開個黎玩

而家d神獸迷宮真係太短 到喉唔到肺

呢到點玩 卡哂關

雙子的記憶
之後可以自己諗下

太多新手玩game都唔睇字既..
今次第一次玩真係超滿意
好驚好快打爆機

但以我呢啲冇玩過selda既新手黎講
呢隻open world game好好玩
盲摸摸有驚喜

我都反而鐘意呢種多啲
舊時迷宮太長太多 會攰唔想開game 當然呢啲個人問題
而今集將啲迷宮打散哂反而岩我得閒開個黎玩

而家d神獸迷宮真係太短 到喉唔到肺

我幾同意上面 我要番工 放工番黎揾下shrine打下
weekend先玩主線打神獸 咁樣幾好
今次第一次玩真係超滿意
好驚好快打爆機

今次第一次玩真係超滿意
好驚好快打爆機

呢排又玩返 用忍者裝狂射動物 咩都射一餐
今次第一次玩真係超滿意
好驚好快打爆機

其實我爆左之後唔係好敢玩......
一開親會突然冇左幾個鐘
今次第一次玩真係超滿意
好驚好快打爆機

一開親會突然冇左幾個鐘

打完ganon 120shrine 好似冇乜動力開game
希望下集做返傳統形式

我都想

其實我覺得有啲無聊 open world變成為左搵齊120個祠同啲黃金屎
主線差隻火神獸 6x個祠 打埋應該直接去打城就算
打爆就end game

我覺得以前故事性強好多
迷宮又係以前有心思好多
場景設計都係以前靚好多
我仲係覺得openworld game得Rockstar handle到

可能下次整得仲好呢
夠膽創新係一件好事黎

不過我擔心緊個銷量抵唔抵消到個開發費用
e隻開發費用應該同GTA有得揮

之前講過賣到二百萬份就可以保證唔蝕本

已經保左本 今次名利雙收

有賣左2百萬咁多? 我之前睇都係60萬左右
今次第一次玩真係超滿意
好驚好快打爆機

一開親會突然冇左幾個鐘

所以當我搵到90幾個之後就冇再開過地圖,萬一跟攻略搵晒120個點算
今次第一次玩真係超滿意
好驚好快打爆機

一開親會突然冇左幾個鐘

所以當我搵到90幾個之後就冇再開過地圖,萬一跟攻略搵晒120個點算

但你又唔開shrine 都係冇野玩喎
希望下集做返傳統形式

我都想

其實我覺得有啲無聊 open world變成為左搵齊120個祠同啲黃金屎
打爆就end game

我覺得以前故事性強好多
迷宮又係以前有心思好多
場景設計都係以前靚好多
我仲係覺得openworld game得Rockstar handle到

可能下次整得仲好呢
夠膽創新係一件好事黎

你要睇全球 第一個月已經 2.76M 果時全球 Switch 銷量得2.74M
仲多過部機
希望下集做返傳統形式

我都想

打爆就end game

我覺得以前故事性強好多
迷宮又係以前有心思好多
場景設計都係以前靚好多

可能下次整得仲好呢
夠膽創新係一件好事黎

你要睇全球 第一個月已經 2.76M 果時全球 Switch 銷量得2.74M
仲多過部機

計埋will 版?
今次第一次玩真係超滿意
好驚好快打爆機

一開親會突然冇左幾個鐘

做咩睇攻略
希望下集做返傳統形式

我都想

打爆就end game

我覺得以前故事性強好多
迷宮又係以前有心思好多
場景設計都係以前靚好多

可能下次整得仲好呢
夠膽創新係一件好事黎

仲多過部機

計埋will 版?

淨Switch, WiiU 版都有1.08 M
新手行得太遠好撚難打d怪
黑色怪一下秒我

可能下次整得仲好呢
夠膽創新係一件好事黎

仲多過部機

計埋will 版?

淨Switch, WiiU 版都有1.08 M

如果扣除所有販賣本,當賣一隻game任記拎返$330
330x2000000=660000000
即係開發成本可能大約6-7億?
黑色怪一下秒我

我會著忍者裝做炸彈人
黑色怪一下秒我

我會著忍者裝做炸彈人

炸彈人太慢
希望下集做返傳統形式

我都想

打爆就end game

我覺得以前故事性強好多
迷宮又係以前有心思好多
場景設計都係以前靚好多

witcher fallout心諗:__ __ __

BOTW遊戲性比GTAV有過之而無不及

你要當佢系列作咁睇,咁BOTW一定係系列之中最差,因為超過一半既Zelda公式都冇左
我覺得佢肯放低一半以上既作品公式整BOTW出黎
預左舊玩家會覺得冇以前種味道
但如果佢一直都跟住以前條路黎行
只會同Wii U一樣一齊死係條舊路到

所以請拎BOTW當獨立作品咁睇
外國甚至講緊BOTW重新define Open World遊戲
咁之後就單純睇你鍾唔鍾意沙盒遊戲,依樣野就唔關隻game事

利申:非任記fans
黑色怪一下秒我

我會著忍者裝做炸彈人

炸彈人太慢

試過炸炸下炸爆左d木箱,跟住隻怪就食水果 又補番哂血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞