[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=TbCXO_h0elo
唔通只可以咁打
我以為可以打得熱血D
呢隻驚唯一缺點係就算爆左機買左屋都無得同Zelda 做愛生BB
好失望

Mipha先係真老婆
呢隻驚唯一缺點係就算爆左機買左屋都無得同Zelda 做愛生BB
好失望

dlc生個toon link出黎話消滅唔到奸能老豆老母俾敵人捉左
又由頭打過丫笨
https://www.youtube.com/watch?v=TbCXO_h0elo
唔通只可以咁打
我以為可以打得熱血D

我見有片係拎支矛係咁插佢屎眼, 插幾下就菊花爆開而死
5心渣渣新手既我
岩岩盲沖沖去左右上個古代研究所
一直都避開古代機器既我難逃一戰
掟撚左百幾個炸彈用左十分鐘炸死佢

有咩方法可以易啲打死啲仆街架
唔想下下做炸彈人
5心渣渣新手既我

唔想下下做炸彈人

盾反一下搞掂
5心渣渣新手既我

唔想下下做炸彈人

就喺個研究所買啲屈機箭射眼一發ko佢
或者行懸崖邊(近海嗰邊)佢見唔到你
5心渣渣新手既我

唔想下下做炸彈人

古代研究所前面個隻唔隻郁 用古代箭好唔抵
就咁用箭瘋狂射眼
放zelda 有盒 370

屯元天交收

tg hahaha321
點可以易d捉純色馬?

買套忍者裝潛行 一上馬用捽女既速度捽爆L制佢

套裝好貴
咁順便問埋點樣快d 賺錢

捉馬唔用忍裝,另一個較易方法
係空襲

可以用冰箭射完佢企佢身邊等上馬
唔通只可以咁打
我以為可以打得熱血D

太長,冇睇晒
隻神獸有冇𣊬移,照計俾人屈就會𣊬移
隻馬卡咗係崖邊 其餘3邊都係水行唔到
係唔係要放棄佢?
唔通只可以咁打
我以為可以打得熱血D

太長,冇睇晒
隻神獸有冇𣊬移,照計俾人屈就會𣊬移

冇喎, 條片見到係咁追住屎眼插
隻馬卡咗係崖邊 其餘3邊都係水行唔到
係唔係要放棄佢?

去馬房call佢返黎
或者行懸崖邊(近海嗰邊)佢見唔到你

傳聖火所以一定要打死佢先行到
啲守護者點打 見到佢俾佢瞄準走唔到就灰左 一炮打死
啲守護者點打 見到佢俾佢瞄準走唔到就灰左 一炮打死

唔會走唔到
佢射出黎個下高速閃身推左走右起腳要一早
我想問去到咩位先可以整裝備?仲用緊一開始果套衫
5心渣渣新手既我

唔想下下做炸彈人

古代研究所前面個隻唔隻郁 用古代箭好唔抵
就咁用箭瘋狂射眼

玩左成個星期都搵唔到個研究所
我想問去到咩位先可以整裝備?仲用緊一開始果套衫

Q&A: 搵邊個升裝?
答: 男人婆
想問大家用咩服ac玩?
港服會唔會買唔到dlc
想問係咪已經冇得刷箭?
想問係咪已經冇得刷箭?

應該冇咗lu
但你做一陣炸彈人,總之唔好用箭打一陣
逢見到揸弓嘅怪都磨佢一陣,都儲得好快
我儲咗3百幾枝
個major test of strength真係好on9
我修練完再返黎打臭你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞