[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

大家好, 小弟岩岩打完四聖獸, 開左6x個shrine左右, 而家享受緊探索成個世界既同搵人馬, 巨人打既過程, 隻game 真係好正

btw, 最憎搵seed

大家好, 小弟岩岩打完四聖獸, 開左6x個shrine左右, 而家享受緊探索成個世界既同搵人馬, 巨人打既過程, 隻game 真係好正

200後已放棄
待DLC出先順便搵下

200後已放棄
待DLC出先順便搵下

我一開始已經放棄, 而家先廿幾粒
全新zelda邊到賣得平啲,想買返隻單機game玩

二手區

開360都收唔到隻

其實我多左隻
不過懶得放又要周圍騰

200後已放棄
待DLC出先順便搵下

有時見到會手癢

BTW小貼士如果要係水度跳圈圈果D,唔一定要爬山
用某個能力可以慳番瘋狂爬山再跳水嘅時間
想問種子換武器格條友係邊先搵到
之前去開個位唔見左佢
之前去開個位唔見左佢

見左第一次未

200後已放棄
待DLC出先順便搵下

有時見到會手癢

thanks, 而家一路搵shrine一路周圍玩都幾過癮, 同路人傾下計聽下佢地既故事, 好耐無玩過一隻game係可以咁投入。

另外想睇自己玩左幾多個鐘應該去邊睇, profile個play activity都無既

200後已放棄
待DLC出先順便搵下

有時見到會手癢

thanks, 而家一路搵shrine一路周圍玩都幾過癮, 同路人傾下計聽下佢地既故事, 好耐無玩過一隻game係可以咁投入。

另外想睇自己玩左幾多個鐘應該去邊睇, profile個play activity都無既

比啲時間佢,我都係過左80先知自己依家120
之前去開個位唔見左佢

見左第一次未

沿路見過幾次 之後我去左第一次見個到就唔見左
之前去開個位唔見左佢

見左第一次未

肥會跳舞果隻WOR? 幾次? 正常新手見到第一次之後就搵唔覆, 佢話佢會往北邊番森林...騎馬順路搵啦
之前去開個位唔見左佢

見左第一次未

見完第二次之後,要去中間拔劍果森林先會有搵到佢
想問下香港仲有無邊到有guardian amiibo?
旅行去日本搵左幾個地方都無
我咁樣去打水神 會唔會死得好慘
其實仲有冇咩勁裝
我而家夠多心就鐘意就咁煮一件extra heart效果材料
因為會有full recovery+extra heart效果
就算extra heart只係一兩粒
但係如果喺殘血嗰陣食就變相回得最多心
最高性價比
其實仲有冇咩勁裝

水神獸? 大象你帶大量箭就夠打
想問啲衫褲個欄有冇得擴充 就黎冇位買衫
其實仲有冇咩勁裝

水神獸? 大象你帶大量箭就夠打

洗鬼大量箭

前置戰雷箭任務送

入面打王起手慢到嘔
一次就過

你係水面上面,佢會拎槍劈你,好直觀話你知咩能力幫到手啦
想問啲衫褲個欄有冇得擴充 就黎冇位買衫

會主動擴,照買
求救 想問迷之森林入面個祠點玩法

唔想睇youtube跟住做黎過 有冇巴打俾下提示

有冇 cap 圖提示

有n個祠,你指邊個

有n個祠,你指邊個

有個好似話跟星座排位
圖我上網搵既
真係自己搵哂12 + 1,zelda呢集個故事真係好撚正
好撚慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞