[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
原來3/5連射弓射出黎都係當一支箭,岩岩先知,等我仲剩係用一支箭個d弓慳住駛
原來3/5連射弓射出黎都係當一支箭,岩岩先知,等我仲剩係用一支箭個d弓慳住駛

其實game入面有提過
一支箭都夠射人馬g點

宜家知道都未遲呀

宜家知道都未遲呀

玩左185個鐘先知

宜家知道都未遲呀

玩左185個鐘先知

我都係岩岩先知 咁射完會唔會有三支箭執返

宜家知道都未遲呀

玩左185個鐘先知

我都係岩岩先知 咁射完會唔會有三支箭執返

如果有三枝執既話d人就唔洗刷箭啦
琴晚唔小心打爆左機 好唔捨得
琴晚唔小心打爆左機 好唔捨得

重新玩過
有無話齊哂回憶再爆機好啲?
依家打哂4神周圍遊緊
琴晚打埋40隻巨人
宜家打晒祠 支線 回憶 岩石怪 巨人 沙漠怪
差種子 唔知玩唔玩埋佢好
有無話齊哂回憶再爆機好啲?
依家打哂4神周圍遊緊

搵回憶都叫做係主線黎既
打左兩神獸,依家慢慢玩,我鍾意解side quest ,但啲獎勵真係好雞
打左兩神獸,依家慢慢玩,我鍾意解side quest ,但啲獎勵真係好雞

神獸有冇話要咩準備先好打

神獸有冇話要咩準備先好打

清晰既頭腦
打機械人有咩技巧?
打唔贏
見到都係避開佢就算
打機械人有咩技巧?
打唔贏
見到都係避開佢就算

練熟d 盾反, 後跳側閃果d 先
打機械人有咩技巧?
打唔贏
見到都係避開佢就算

盾反 盾反 盾反 都係盾反
係咪冇中文版
其實啲盾耐久點計
例如2個獸神盾 A盾84防 B盾62防
2個都拎黎當滑板用 滑既地都一樣
咁A定B會爆先?
如果我要搵個盾拎黎踩 係咪有耐久up優先過防禦值

1.有隱藏耐久數值,兩把盾同名耐久一樣
2.耐久up優先
防禦值,係對手武器攻擊力唔夠你高,
佢會反彈,高過你,
你就擋一下擋唔到第二下
其實啲盾耐久點計
咁A定B會爆先?

2.耐久up優先
佢會反彈,高過你,
你就擋一下擋唔到第二下

所以hyrule盾真係好屈機,高防禦高耐久
其實啲盾耐久點計
咁A定B會爆先?

2.耐久up優先
佢會反彈,高過你,
你就擋一下擋唔到第二下

官方仲fix個bug,唔稀有了
其實啲盾耐久點計
咁A定B會爆先?

2.耐久up優先
佢會反彈,高過你,
你就擋一下擋唔到第二下

官方仲唔fix個bug,唔稀有了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞