[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
火山點救人
想用大炮
但打唔中

係用大炮,點打中自己諗
啱啱拎完飛行器無耐 就去左果個大城
係咪太早入去?好難玩
係咪太早入去?好難玩

好多機械人同飛機射鳩我
係咪太早入去?好難玩

好多機械人同飛機射鳩我

zelda 公主係城入邊,你估下幾時先入去?
係咪太早入去?好難玩

好多機械人同飛機射鳩我

zelda 公主係城入邊,你估下幾時先入去?

拎左降落傘就去
有冇人識/有片騎馬打人馬

騎住馬黎打咁癲
想問衣服效果同料理係會疊加定重覆?
即係著蠻人裝再食蕉餐仲會唔會再有加乘?

又或者,著蠻人裝再食防餐係會攻防都有加乘定只有一個?
想問衣服效果同料理係會疊加定重覆?
即係著蠻人裝再食蕉餐仲會唔會再有加乘?

又或者,著蠻人裝再食防餐係會攻防都有加乘定只有一個?

裝同食物分開計,但一樣既能力到3級就唔會再升
你蠻族加蕉唔會加多d,都係3級攻
痴線, 得3粒血見到上面張圖兩行心心....
爆左機覺得gannon 冇難度可以試下開新save 3 心去打
一次過打 5 隻唔食buf 難到pk
想問孤島係咩黎 聽人講入去無哂裝備好似幾正

地圖右下

地圖右下

當荒島求生咁玩

地圖右下

當荒島求生咁玩

最尾無打死隻獨眼怪就完左任係一個遺憾
有冇巴打都鍾意玩染衫
Mix and match 好正
你地如果用tv模式玩完去訓覺,會唔會由部主機插係個座的?還是會抽返出黎?
唔知長期插係個座會唔會對舊電唔好
有冇人識/有片騎馬打人馬

唔識六,係咪內置有錄影功能?如果我搞得掂即場錄一段俾你睇
後期有無武器係唔會爛架
成日爛好麻煩

咩都會爛
把大象武器呀

其實master sword 唔算叫會爛既武器黎既
反而我覺得去到後期 刷武器多到你唔想要

多到唔想要+1
打隻人馬3,4件武器
打隻巨人又3,4件,都唔知點用

同感,依家三屬各留一件,其餘全部高攻雙手優先,單手劍留三把夠造

三屬性唔洗留都得,有地方俾你一次過打齊佢地既單雙手劍同叉,啲位留黎放特別版武器仲好

好奇一問,喺邊度?

我而家已經齊晒一大堆武器],根本用唔晒,係有時貪方便秒小怪先留屬性武器

話說想問斑馬紋白髮人馬係咪最高階,我前前後後應該殺左30隻,從來未跌過流星俾我囉
有冇巴打都鍾意玩染衫
Mix and match 好正

有 可以砌到似assassin creed套裝出黎
原來d 雞放左入屋係任打的
原來d 雞放左入屋係任打的

但係依然不死,只有掉佢落岩漿佢先會死
後期有無武器係唔會爛架
成日爛好麻煩

咩都會爛
把大象武器呀

多到唔想要+1
打隻人馬3,4件武器

同感,依家三屬各留一件,其餘全部高攻雙手優先,單手劍留三把夠造

三屬性唔洗留都得,有地方俾你一次過打齊佢地既單雙手劍同叉,啲位留黎放特別版武器仲好

好奇一問,喺邊度?

我而家已經齊晒一大堆武器],根本用唔晒,係有時貪方便秒小怪先留屬性武器

話說想問斑馬紋白髮人馬係咪最高階,我前前後後應該殺左30隻,從來未跌過流星俾我囉

班馬紋黑髮人馬先係最高級
我開左9x shrine 14x seed就見到
後期有無武器係唔會爛架
成日爛好麻煩

咩都會爛
把大象武器呀

多到唔想要+1
打隻人馬3,4件武器

好奇一問,喺邊度?

鬥獸場個隻一定係白銀人馬
我得6xshrine, 4x seed
未打加農就周街白髮
打左之後依家周街都係白銀
應該係睇你主線進度
後期有無武器係唔會爛架
成日爛好麻煩

咩都會爛
把大象武器呀

多到唔想要+1
打隻人馬3,4件武器

好奇一問,喺邊度?

未打加農就周街白髮
應該係睇你主線進度

92Shrine 103種子, 都仲未有,我估未開晒4聖獸,依家開緊火
後期有無武器係唔會爛架
成日爛好麻煩

咩都會爛
把大象武器呀

多到唔想要+1
打隻人馬3,4件武器

好奇一問,喺邊度?

未打加農就周街白髮
應該係睇你主線進度

92Shrine 103種子, 都仲未有,我估未開晒4聖獸,依家開緊火

打齊4聖獸街邊個D最多都係藍身白髮,得鬥獸場係白銀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞