[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
好玩到停唔到 又想開廟又想打主線 一日廿四個鐘唔夠用
有冇網睇素材掉落位置?
想升級隱密裝 但唔知藍色花同蟲蟲邊度有

藍色花係第一隻大妖精到周街都係喎
草蜢就第二條村割草

佢要果隻係瑩火蟲
巴打知唔知邊度有

夜晚第一條村有好多,著忍服制過去就得
四聖獸有無話咩次序打錯好啲

冇,但風最有用,拎左先可以省唔少爬山時間

我自己刷箭就由最左個個tower跟著條路打怪打到去zora城,一次大約有130至150支箭左右(十分鐘左右)個到隻隻怪都有5-10箭

刷箭除左呢個位 仲有邊到?
點睇到自己打左幾多神壂?
點睇到自己打左幾多神壂?

Load 個時右上有寫搵左幾多祠,幾多屎
神獸個d能力用咗就無?定係會重置
我而家淨係得大象能力 每次死咗都會load返之前個save 唔想嘥咗佢
我而家淨係得大象能力 每次死咗都會load返之前個save 唔想嘥咗佢

大象24分鐘
蜥蝪同雀都好似10分鐘內
駱駝未打

但要用晒所有次數先會重置

大象24分鐘
蜥蝪同雀都好似10分鐘內
駱駝未打

但要用晒所有次數先會重置

ok唔該哂
Iphone出左地圖apps

有冇人知呢把咩黎?

有冇人知呢把咩黎?

皇家大劍,去到後期一把好普通嘅劍(多到用唔晒),攻大約52-72左右

有冇人知呢把咩黎?

皇家大劍,去到後期一把好普通嘅劍(多到用唔晒),攻大約52-72左右

後期取代左斧頭同鎚仔既功能性武器

有冇人知呢把咩黎?

斬樹劍
唔小心踏花搞到比人強姦

升裝去第4級先真係比人強姦
可憐既link比人強姦左唔知幾多次

有冇人知呢把咩黎?

斬樹劍

斬樹更係master sword

有冇人知呢把咩黎?

斬樹劍

斬樹斬草都係master sword
你哋打guardian最好試過跌啲咩?
試過一次大細core各一粒
有一次就三粒細core

有冇人知呢把咩黎?

斬樹劍

斬兩斬就爆啦但用黎劈guardian 就好持久
終於地圖開發率都100%!!!!!!!!對地名對到眼都矇埋

好有恆心

好有恆心

點樣可以快d出到紅月?
想刷肥仔三兄弟
點樣可以快d出到紅月?
想刷肥仔三兄弟

殺怪,殺怪,再殺怪

有冇人知呢把咩黎?

斬樹劍

樹一定係大劍 儲氣係咁轉轉轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞