[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
係左上雪山行左成晚,都搵唔到滾雪球隻game, 連shrine 都唔多個, 整咁多個山頭都唔知有乜用

仲有搵整都搵唔到自己間屋係邊個鎮

武器袋又爆哂又搵唔到條友幫我加容量
係左上雪山行左成晚,都搵唔到滾雪球隻game, 連shrine 都唔多個, 整咁多個山頭都唔知有乜用

仲有搵整都搵唔到自己間屋係邊個鎮

武器袋又爆哂又搵唔到條友幫我加容量

雪球係塔下面不遠處。。。
自己間屋要劇情買。。
新手入手無幾耐,想問下點樣升裝
真係好好玩,不過返工都無乜時候玩
Amiibo個堆exclusive裝其實實唔實用,會唔會影響遊戲平衡性?

果陣食飯時間都玩 反正可以帶出街
Amiibo個堆exclusive裝其實實唔實用,會唔會影響遊戲平衡性?

全部amiibo裝都係加大師劍劍氣,而劍氣又要滿血先發揮到,而且升裝都要好多星之碎片,個人認為當儲就差唔多
雪山D冰除左營火仲有冇其他方法可以快D溶?
開五個火都好慢

全部amiibo裝都係加大師劍劍氣,而劍氣又要滿血先發揮到,而且升裝都要好多星之碎片,個人認為當儲就差唔多

好,開始逐隻逐隻搵番黎先

好,開始逐隻逐隻搵番黎先

鬼神セット加攻
http://uhyoiya.com/zelda-breath-of-the-wild/amiibo
但我覺得冇乜用
game本身都有相應代替品
開五個火都好慢

放低10把火炎武
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
就勁lag lag到畫面停埋
按制有聲 但畫面無反應
尼個情況 係未個dock壞左?
我換個條HDMI都係用一個情況

買左一日就出事 任天堂
巴打們
我部機買左一日
手提模式完全正常
一轉TV MODE
就勁lag lag到畫面停埋
按制有聲 但畫面無反應
尼個情況 係未個dock壞左?
我換個條HDMI都係用一個情況

買左一日就出事 任天堂

試下update部機同隻game
開五個火都好慢

放低10把火炎武

3支火箭
有d夜光兔同馬咩黎

去左個山上既湖
無啦啦有極光咁
有好多兔同一隻馬 仲有一兩棵靜音公主
未潛到去就走哂 應該係叫爆哂
轉個頭只係得隻馬 跳左上去唔夠氣又收左皮

想問呢d動物有咩特別
有d夜光兔同馬咩黎

去左個山上既湖
無啦啦有極光咁

想問呢d動物有咩特別

係野山之神,無限沖廁嘅馬
但不可登錄,mark低呢座山吧
有人參榴槤等重要食材,
另外佢地開part個陣附近有棵樹
會有勁多稀有甲蟲
有d夜光兔同馬咩黎

去左個山上既湖
無啦啦有極光咁

想問呢d動物有咩特別

打柒d兔好多錢
可以當路過額外收入
有d夜光兔同馬咩黎

去左個山上既湖
無啦啦有極光咁

想問呢d動物有咩特別

打柒d兔好多錢
可以當路過額外收入

打啲兔唔到 跳得好鬼快
有d夜光兔同馬咩黎

去左個山上既湖
無啦啦有極光咁

想問呢d動物有咩特別

打柒d兔好多錢
可以當路過額外收入

打啲兔唔到 跳得好鬼快

D 藍兔我只可以用箭射佢,但得好少錢
有冇方法可以多D錢的?

我果度好忙
點樣升裝架,求教
有d夜光兔同馬咩黎

去左個山上既湖
無啦啦有極光咁

想問呢d動物有咩特別

打柒d兔好多錢
可以當路過額外收入

打啲兔唔到 跳得好鬼快

有冇方法可以多D錢的?

好似高攻d跌多d?
我平時見到射會跌幾粒 有紅有紫
50-100蚊到
路過冇乜付出算係咁

我果度好忙
點樣升裝架,求教

搵男人婆

我果度好忙
點樣升裝架,求教

搵妖精之泉
有d夜光兔同馬咩黎

去左個山上既湖
無啦啦有極光咁

想問呢d動物有咩特別

打柒d兔好多錢
可以當路過額外收入

打啲兔唔到 跳得好鬼快

有冇方法可以多D錢的?

好似高攻d跌多d?
我平時見到射會跌幾粒 有紅有紫
50-100蚊到
路過冇乜付出算係咁

個個位建議搵高點,跳起幾發爆炸箭
但都係得300蚊左右
點可以易d捉純色馬?

買套忍者裝潛行 一上馬用捽女既速度捽爆L制佢

套裝好貴
咁順便問埋點樣快d 賺錢

捉馬唔用忍裝,另一個較易方法
係空襲
呢隻驚唯一缺點係就算爆左機買左屋都無得同Zelda 做愛生BB
好失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞