[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
聽講隻game既完成度 搵屎佔七成

我寧願佢分一部分俾煮野食(煮哂咁多種食物)
尋晚買驚,一玩玩到半夜4點先醒覺要返工先瞓,依家好撚眼瞓但又好想打機,好耐無試過

料理真係一門高深學問
想問會唔會出中文版 英文都唔識睇
尋晚買驚,一玩玩到半夜4點先醒覺要返工先瞓,依家好撚眼瞓但又好想打機,好耐無試過

一開呢隻game玩好似跌左落黑洞咁

料理真係一門高深學問

如果佢整個料理圖鑑就好
我覺得個煮食咁多花款真係浪費哂
依家正常玩多數都係榴槤煲/炒香蕉同人蔘水
現實真係咁煮榴槤煲點會加血,扣血加入廠添啦
海鮮pazzia之類咁難煮既野一定要好多buff啦,點會淨係回血

zelda入面依煲野加攻
Mipha算唔算做兵

Mipha算唔算做兵

不要說了

料理真係一門高深學問

如果佢整個料理圖鑑就好
我覺得個煮食咁多花款真係浪費哂
依家正常玩多數都係榴槤煲/炒香蕉同人蔘水
現實真係咁煮榴槤煲點會加血,扣血加入廠添啦
海鮮pazzia之類咁難煮既野一定要好多buff啦,點會淨係回血

我個淫克做左素食者
玩左百幾粒鐘都冇食過肉

sick leave

淘寶貨 38蚊人仔 d料仲靚過正版套

靚喎
Mipha算唔算做兵

係兵 將自己一切都俾晒link 連死左既靈魂都俾埋佢

痴線

我淘果陣都見到仲有Bio Hazard版
盾反係直接秒守護者,大隻嘅連番三次都打得贏

有冇師兄騎馬射箭個任打得贏,玩左大約10次,最好果次都係得17 ,啲弓已經寫到爆曬

有冇師兄騎馬射箭個任打得贏,玩左大約10次,最好果次都係得17 ,啲弓已經寫到爆曬

我噚日過完
用great eagle bow (打完風神獸,俾你嗰把神獸弓)加爆炸箭,用體感射

我噚日過完
用great eagle bow (打完風神獸,俾你嗰把神獸弓)加爆炸箭,用體感射

吓,仲有,過唔到就load save la, 點會爆弓
係咪得武同盾會爆
帽衫褲唔會爆
係咪得武同盾會爆
帽衫褲唔會爆

衫褲帽都唔會爆
盾反係射到落個盾到先㩒a定係佢射出黎果時就要㩒
成日都反空氣
其實呢隻game難度都算幾高下
同埋d英文都幾深下
後期有無武器係唔會爛架
成日爛好麻煩

咩都會爛
把大象武器呀

4神果幾把唔捨得用
間屋都唔夠位放

尤其mipha 支槍
拎去打怪?算乜態度?

岩岩尋晚就打爛左, 手上無晒武器... mipha會原諒我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞