[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
螢光骷髏頭套裝有咩用我見得意就買左

夜晚時, 骷髏怪唔會主動打你

屌 成日著左都照打我

好似唔可以手有武器

唔怪得啦 無啦啦打9我
琴晚打完4聖 而家唔知做咩好
究竟咩進度先出到白銀人馬?
定係要打埋final boss先?
想玩哂先打final boss

唔關主線進度事,睇你總共殺過幾多隻,通常綠色10隻左右就開始進化

又有另一個講法係關shrine 事

屌 成日著左都照打我

好似唔可以手有武器

唔怪得啦 無啦啦打9我

要先升2等

屌 成日著左都照打我

好似唔可以手有武器

唔怪得啦 無啦啦打9我

可以拎但係唔可以攻擊(不論係咪打佢地)
同埋套裝要有2lv
另外所有嘅cosplay裝如果你同時畀其他種類嘅怪發現
咁你套裝對目標怪嘅效果亦會消失
升防具2星d料是咪好高階
而家仲係問號

要搵到第二集大妖精先有得升

升2星上3星呢?

搵第3隻大妖精LAW

唔洗咁樣1隻1隻問係咪呀
全 game 4隻妖精
對應4個等級

唔關主線進度事,睇你總共殺過幾多隻,通常綠色10隻左右就開始進化

應該關啲廟事 我70間 2神獸 已經有白毛班馬
難怪間屋咁平 你條契弟同我遂樣計錢
啱啱打左大象迷宮
想問吓神獸技能有冇得升呢?
用左點回復?

無得升
用完等佢cool down

我諗關人馬事
我46廟
1聖獸
最廢都係白毛
成日親手炸死wolf link
古代盾係咪都會爆?
如果係咁只用作反激光?

我諗關人馬事
我46廟
1聖獸
最廢都係白毛

我打過四隻人馬咋喎
一路睇wonder woman 一邊諗起zelda
又bullet time 又盾反 又拎大劍亂斬

me too

me too

shame
想問下退魔劍是咪用到盡先重新計cd
大core 打咩易出。。
唔夠廟裏面隻機械人打
用把24攻棍棍打到爛先扣得一半
佢一野就打紅我
想問下退魔劍是咪用到盡先重新計cd

是,同英傑技一樣
寶石係咪全部賣得
我怕之後要用
寶石係咪全部賣得
我怕之後要用

賣乜鬼, 打雷龍角快靚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞