[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
係雪山打左個哥布林據點,諗住夜晚生火過夜,點知遇到紅月,即刻俾人追九條街
獨眼巨人打黎有咩用?
我係上面屈炸彈炸死佢
落去睇都冇野執既
係咪更新左
雪球飛左起碼廿鋪未全中過
雀仔divine beast 無論迷宮定個boss都咁易
成程30mins玩完
去完忍村 再去LAB 開完相機,已經唔知去邊……
周圍走去爬塔開地圖,D怪好多都唔夠打,俾D怪打一下就死………
我爭城堡同左下火焰山未開地圖………
周圍走去爬塔開地圖,D怪好多都唔夠打,俾D怪打一下就死………

呢段時間係要小心唔俾怪打到,要慢慢逐隻擊破
成程30mins玩完

但招英傑投最勁
究竟係邊度學煮野食

唔洗學,自己去個煎PAN度DIY
如果講真係食譜係唔同主城同最後大佬果個城都有唔少書,會教你煮D特別野
但一般黎講無乜用

煮食3種常用,分別係+黃心, +三級速 同埋 3級攻

Iphone有apps教用咩料煮d咩
染布村捉鹿個小遊戲 有冇話捉幾多隻報酬多啲
玩兩次都係捉兩隻 得1蚊

快啲開地圖狗衝上雪山啦
我本身6百玩到變三皮

好辛苦儲左9000蚊,買完間屋 起左小小野
打完沙漠 (都未買夜光變態衫)
而家得返幾舊水去緊雀人條村

準備一野沖去雪山拎錢
成程30mins玩完

但招英傑投最勁

打左象,色易仔同駱駝

暫時覺得駱駝最撚難打

仆街佢3階果陣發晒癲咁沖過黎斬斬斬

諗住捉佢子彈mod啦,點知佢一野沖埋黎破防再斬

我都係龜住用炸彈人mode............
見到都係契弟走得摩.........
炸彈人拉打, 多數都應付到........

ancient core 都唔知邊度搵..........
晌一開始果4個其中一個壇度 S/L 咗幾次 練盾反, D guardian 都唔跌...........
兩招 盾反同後跳 bullet time 都唔係成日出到, 邊度練好?

武器係咪冇得維修同升級 ??
D 礦石唔知點用.........
淨係玩到畫家任開咗 fairy 升防具......升一級..........
D 武得1X攻..........

我都係龜住用炸彈人mode............
見到都係契弟走得摩.........
炸彈人拉打, 多數都應付到........

ancient core 都唔知邊度搵..........
晌一開始果4個其中一個壇度 S/L 咗幾次 練盾反, D guardian 都唔跌...........
兩招 盾反同後跳 bullet time 都唔係成日出到, 邊度練好?

武器係咪冇得維修同升級 ??
D 礦石唔知點用.........
淨係玩到畫家任開咗 fairy 升防具......升一級..........
D 武得1X攻..........

半身guardian唔跌core
普通guardian stalker/無人機/第三同四級嘅guardian scout先會有
有無巴打知邊度仲有game weekly 個本攻略買?
升防具2星d料是咪好高階
而家仲係問號
而家仲係問號

要搵到第二集大妖精先有得升
而家仲係問號

升2星上3星呢?
而家仲係問號

升2星上3星呢?

搵第3隻大妖精LAW
螢光骷髏頭套裝有咩用我見得意就買左

夜晚時, 骷髏怪唔會主動打你

嘩屌 正

嘩屌 正

嘩屌 正

買左果人馬頭 好撚貴 但有得同人馬影相

屌 成日著左都照打我
而家仲係問號

升2星上3星呢?

搵第3隻大妖精LAW

遊戲好似總共有4隻大妖精

屌 成日著左都照打我

好似唔可以手有武器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞