[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
大core 打咩易出。。

save -> ancient arrow打有腳既guardian隻眼-> 唔跌大core就load game 黎過
寶石係咪全部賣得
我怕之後要用

賣乜鬼, 打雷龍角快靚正

未去到
啱啱先見到紅色遊水隻NPC
寶石係咪全部賣得
我怕之後要用

未去到

咁前就 煮5舊肉拎去賣
自己食就煮 hyrule herb, 蘋果,Hylian Shroom, hylian bass
寶石係咪全部賣得
我怕之後要用

未去到

咁前就 煮5舊肉拎去賣
自己食就煮 hyrule herb, 蘋果,Hylian Shroom, hylian bass

我食蘋果都好夠食
請問染深紅色要咩材料
寶石係咪全部賣得
我怕之後要用

雷龍改左出現時間,無得快擦
請問染深紅色要咩材料

你啲材料帶紅色就得架啦,啲菇唔得咩
古代盾係咪都會爆?
如果係咁只用作反激光?

想問下退魔劍是咪用到盡先重新計cd

是,同英傑技一樣

thx
請問染深紅色要咩材料

紅色最易wor
蘋果周街都係
請問染深紅色要咩材料

紅色最易wor
蘋果周街都係

人地問深紅
Crimson Ingredients: Razor shroom, Chickaloo tree nut, Tireless frog
請問染深紅色要咩材料

紅色最易wor
蘋果周街都係

人地問深紅
Crimson Ingredients: Razor shroom, Chickaloo tree nut, Tireless frog

好彩我膠唔晒 呢排鍾意刺客信條果套, 但都係忍套最實用,諗緊忍裝配咩色
請問染深紅色要咩材料

紅色最易wor
蘋果周街都係

人地問深紅

好彩我膠唔晒 呢排鍾意刺客信條果套, 但都係忍套最實用,諗緊忍裝配咩色

黑忍者
請問染深紅色要咩材料

紅色最易wor
蘋果周街都係

人地問深紅

我都係貪平染紅色算
回憶任做完第一次,拎咗衫,之後做乜好?
回憶任做完第一次,拎咗衫,之後做乜好?

入城打奸農
寶石係咪全部賣得
我怕之後要用

有改咩,幾時改?
寶石係咪全部賣得
我怕之後要用

有改咩,幾時改?

其實我好似來來去去都只見到雷龍同火龍,仲有一條係邊度會有?

P.S. 已開晒所有地圖
寶石係咪全部賣得
我怕之後要用

有改咩,幾時改?

冰龍有event
解左未
講開個3條龍, 除左冰龍有event好少少, 3隻個存在感都幾低, 用黎俾你打料升裝/煮野食
寶石係咪全部賣得
我怕之後要用

有改咩,幾時改?

冰龍有event
解左未

我一堆任務未做,唔知接左未呢~~
唔好意思有兩條問題睇完post 頭無想問下:

1) 隻game 而家街賣係咪得歐版? 我見元朗好似得歐版賣

2) 有無得開兩個save, 想比老婆玩但又唔想佢玩完我跟唔到進度或者miss 左個故事
唔好意思有兩條問題睇完post 頭無想問下:

1) 隻game 而家街賣係咪得歐版? 我見元朗好似得歐版賣

2) 有無得開兩個save, 想比老婆玩但又唔想佢玩完我跟唔到進度或者miss 左個故事

唔知歐版係點,但zelda 文字係跟部機既語語系統,
即係日版都可以出英文。

另外switch 既save = ID,你開多一個AC 俾老婆,
一人一個AC 咁咪唔會影響到對方囉。
(不過我唔認為你老婆開始玩Zelda後會咁易俾返你玩 )
講開個3條龍, 除左冰龍有event好少少, 3隻個存在感都幾低, 用黎俾你打料升裝/煮野食

講真你係睇攻略玩既話緊係覺得冇存在感
真係係自己玩見到不知幾興奮

講真你係睇攻略玩既話緊係覺得冇存在感
真係係自己玩見到不知幾興奮

唔記得利申 冇睇攻略玩
3條龍入面除左冰龍之外同玩家既交流就係俾人射然後拎料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞