[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

我自己刷箭就由最左個個tower跟著條路打怪打到去zora城,一次大約有130至150支箭左右(十分鐘左右)個到隻隻怪都有5-10箭
隻馬卡咗係崖邊 其餘3邊都係水行唔到
係唔係要放棄佢?

去馬房call佢返黎

唔該巴打

我自己刷箭就由最左個個tower跟著條路打怪打到去zora城,一次大約有130至150支箭左右(十分鐘左右)個到隻隻怪都有5-10箭

冇特別刷,木箭近600支,冰火300支around

冇特別刷,木箭近600支,冰火300支around

其實最多會係雷箭 我800幾了,木先得750,其他各400至500
放zelda二手有盒 $350
屯元天交收 tg hahaha321
想問一下啲seed係用黎開位,攞到之後去邊到開位?

忍村附近 行大路會見到隻精靈

忍村係邊到
放zelda二手有盒 $350
屯元天交收 tg hahaha321

入得黎依個post個個都有game架啦,屌你收game都仲話
放game出番去隔離post啦
沉迷左 日日玩到勁夜都唔訓

正。。。又po曬出黎,我唔洗搵了
多撚謝曬wo

唔想睇咪唔好放大囉
我唔信你望縮圖即刻背哂位置

唔信就咁睇圖唔睇攻略會搵到左上某個祠
有冇網睇素材掉落位置?
想升級隱密裝 但唔知藍色花同蟲蟲邊度有

忍村係邊到

主線叫你去果度
你拎左飛行器未?
有冇網睇素材掉落位置?

藍色花係第一隻大妖精到周街都係喎
草蜢就第二條村割草

忍村係邊到

主線叫你去果度
你拎左飛行器未?

拎左,主線果到姐係去第一條村果到?

忍村係邊到

主線叫你去果度
你拎左飛行器未?

拎左,主線果到姐係去第一條村果到?

其實d seed 係咪周街執就有

打嚟打去都係得118座Shrine
有冇高手可以話我知差邊兩個
我上埋攻略網都搵唔到
睇到眼殘

多撚謝曬wo

唔想睇咪唔好放大囉

Sorry我自己個地圖我已經望過幾百次
D祠我望一眼即刻記到係邊個位lo
貼link會死咩,屌你老母

打嚟打去都係得118座Shrine
有冇高手可以話我知差邊兩個
我上埋攻略網都搵唔到
睇到眼殘

多撚謝曬wo

唔想睇咪唔好放大囉

Sorry我自己個地圖我已經望過幾百次
D祠我望一眼即刻記到係邊個位lo

沙漠果啲一望就知自己有無漏
下次貼返link
四聖獸有無話咩次序打錯好啲
想問下個Shrine雷達有咩用?
成日響,搵晒付近又唔見有野
有冇網睇素材掉落位置?

藍色花係第一隻大妖精到周街都係喎
草蜢就第二條村割草

佢要果隻係瑩火蟲
巴打知唔知邊度有
唔小心踏花搞到比人強姦
四聖獸有無話咩次序打錯好啲

隨心 個人覺得沙漠既迷宮同boss都最難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞