[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
請問各位大佬,點樣開/找地圖?
係咪做小左野?
咩地型都睇唔到,打得好痛苦,無言感激!

要爬塔

最高果個?即係出世果時果個?
我去完啦,去到有咩要做?
謝謝!

望遠處見到啲紅色既塔 爬上頂拍機就開到地圖
係咪做小左野?

要爬塔

謝謝!

咁樣?用右邊支joystick ?
都係無map :(

係咪做小左野?

要爬塔

謝謝!

個世界唔止得一座塔
你留意下塔既形狀再周圍探索
係咪做小左野?

要爬塔

謝謝!

你熄左呢個地圖佢 周圍望搵高塔黎爬
上到頂會見到有部機 去按a(examine)佢就會開地圖
搵到啦,唔該晒兩位!!

困擾左2日,終於找到!
係咪做小左野?

要爬塔

謝謝!

第一次玩open world?
有把3連弓打人馬好簡單
有把3連弓打人馬好簡單

打過兩隻都係時停佢瘋狂扑扑扑
希望下集做返傳統形式

我都想

其實我覺得有啲無聊 open world變成為左搵齊120個祠同啲黃金屎
主線差隻火神獸 6x個祠 打埋應該直接去打城就算
打爆就end game
但以我呢啲冇玩過selda既新手黎講
呢隻open world game好好玩
盲摸摸有驚喜
但以我呢啲冇玩過selda既新手黎講
呢隻open world game好好玩
盲摸摸有驚喜

我都反而鐘意呢種多啲
舊時迷宮太長太多 會攰唔想開game 當然呢啲個人問題
而今集將啲迷宮打散哂反而岩我得閒開個黎玩
打打下會lag機 成個畫面lag左1秒唔郁
近排冇玩 聽日開始刷星星碎片 差一粒古代套三件四星 再試下glitch刷幾個盾
希望下集做返傳統形式

我都想

其實我覺得有啲無聊 open world變成為左搵齊120個祠同啲黃金屎
打爆就end game

我覺得以前故事性強好多
迷宮又係以前有心思好多
場景設計都係以前靚好多
我仲係覺得openworld game得Rockstar handle到

可能下次整得仲好呢
夠膽創新係一件好事黎

不過我擔心緊個銷量抵唔抵消到個開發費用
e隻開發費用應該同GTA有得揮
希望下集做返傳統形式

我都想

打爆就end game

我覺得以前故事性強好多
迷宮又係以前有心思好多
場景設計都係以前靚好多
我仲係覺得openworld game得Rockstar handle到

可能下次整得仲好呢
夠膽創新係一件好事黎

之前講過賣到二百萬份就可以保證唔蝕本
希望下集做返傳統形式

我都想

打爆就end game

我覺得以前故事性強好多
迷宮又係以前有心思好多
場景設計都係以前靚好多

可能下次整得仲好呢
夠膽創新係一件好事黎

之前講過賣到二百萬份就可以保證唔蝕本

已經保左本 今次名利雙收

呢到點玩 卡哂關
想問下 大師劍個森林好大霧
行入去成個畫面白晒點過
希望下集做返傳統形式

我都想

可唔可以做100年前既故事 之後有多d大迷宮
我鍾意今集多d
停留一個迷宮嘅時間唔會太長
個map大得黎又有足夠teleport位

同埋個open world都幾夾成個氣氛
有條友on99醒左 知道自己係勇者 但冇左記憶
佢四圍鳩行都好合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞