【選項】Zoom Ocamp到底有咩好玩

1001 回覆
419 Like 33 Dislike
下一篇要幾個鐘之後架啦
期待
肥Cal見你還是不說話,大大力拍了拍你的腦袋。

「喂,衰組仔呀,食組媽又唔share花生。」言語中透露著一些笑意。

但他這樣拍你,加上房間裡的臭味,一種奇怪的感覺油然而生。

唔好意思,大家唔好誤會,係想嘔,唔好諗到其他野

加上你作為一個0 Social活動的男人,其實根本沒怎麼喝過酒,根本就沒有對酒精的tolerance。

所以一些酒精味隨著嘔吐的感覺浮上心頭。

你笑了笑,對著肥Cal說道:「喂組爸,其實我呢。」

肥Cal很開心,你似乎要跟他坦白交代了。

「我真係呢。」你說。「係?」肥Cal。

「飲,Uggh,唔到酒架,uggh。」一句話還沒說完,你已經吐了兩道固體液體混合物在他的衣服上。

「哇屌唔撚係呀嘛。」肥Cal發出了超音波

諗唔到啱啱先有人瀨屎,依家有人嘔,d組仔女係咪核突專員

仲要今次係嘔喺佢身上,佢好撚想死

但最慘的是——

Winnie馬上衝過來,輕拍你的後背,小聲喃道:「呀傑你有冇事呀?係咪飲太多呀,唔飲得咪唔好飲嘛~」

但其實你入肚的酒精大概也就一兩個瓶蓋那麼多,根本就是你廢
而肥Cal,被其餘組仔女拖進了廁所。

「你同呀輝喺廁所沖完涼,先好出來,衫都要洗埋!」Tiffany囔囔道。

試想一下,一個廁所只有一個浴室,但他們兩個人都需要沖涼,你不由得期待他們棍撞棍的場景。

而且呀輝在體會到剛才直升gay的快感之後,睡在廁所的地板上,不斷質疑著自己的性取向

而在肥Cal與他坦誠相見後,廁所不斷傳出肥Cal的求救聲,以及呀輝的淫叫聲,不過,也沒有人會去考究具體發生了什麼。

而Winnie則是輕拍你後背,並說著:「你掂唔掂架,一係我大髀比你挨啦。」

言畢,她彎起雙腿,形成一個弧度,抵在你的背後,形成了一個人形靠背椅

而你渾身無力,就這麽靠著,也沒有說話。

大概你超能力用太多了,才會這麼虛弱還嘔吐

但你的心情,卻無比的開心與暢快

而其他人很識趣的沒有多說什麼。

然後你們決定先暫停酒game,開始玩第二個遊戲「一生人一次」。

都正常,啱啱開始酒game就搞到咁,係要停下手先
只見組爸媽為大家帶上了眼罩,包括你。

你的眼前一片漆黑。

與此同時,幾位組爸媽的聲音徐徐傳來,不過因為你靠著Winnie,主要都是聽到她的聲音

「依家呢個遊戲,預期係一個遊戲,不如話,係一個機會。我希望你哋大家可以take serious for呢隻遊戲。」呀希的聲音響了起來。

「呢個遊戲叫一生人一次,就係你一生只有呢個機會比你做呢件事。我哋希望大家能夠解放平時對自己的束縛,諗嘢跳出固有的框架。」Tiffany言。

「大學啦,大個仔大個女啦,除咗佢啦,呢樣嘢。」Winnie聲音也響了起來。

什麼東西,除掉什麼東西?束縛?咁耳熟嘅呢樣嘢,好似你唔著底褲出街嘅時候都係D咁嘅諗法。

「除啦,除咗呢啲固有嘅束縛,將你最不敢比人睇到嘅一面拎比大家睇。」

「除咗佢!除咗佢!

與此同時,你聽到了一些皮帶聲,拉鍊聲。

???

咩事,d人除緊d咩??

係真係要除呢啲嘢咩?

「啊傑,除咗佢啦。」Winnie聲音從耳後傳來,很是動聽,還有著一點俏皮。

你決定
1.除衫
2.除褲
3.除眼罩
4.用Winnie的腳為道具,跳起黑暗中的鋼管舞。
1.除衫
2.除褲
3.除眼罩
4.用Winnie的腳為道具,跳起黑暗中的鋼管舞。
今日就寫到呢度啦,最後一個選擇,用返投票啦,聽日會再繼續爆下。
希望大家都睇得開心啦
樓主會唔會決定好先到定投票就一直用落去好啲,而家會有啲亂
我本身係想投票,但係因為投票有陣時無得即刻出文,但先到有陣時未必可以揀到大家都鍾意嘅option,你覺得呢?
唔好意思,咁亂
以後一律使用投票制,並會講明截票時間
一路以來辛苦大家了
大家鍾意嘅就比多d
我會再勤力d寫文架啦
幻術畫面示意圖
我畫嘅係蘑菇架咋
其他自行腦補啦
呢個係完全體
低級版就係單一部位姐
樓主寫定鋼管舞先瞓都得
點解係蘑菇 好似生野
驚嚇走晒d人
臨訓一push,大家早抖
樓豬早抖
幫樓主推
推啊推
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞