【選項】Zoom Ocamp到底有咩好玩

1001 回覆
419 Like 33 Dislike
0000寫多篇
reg hall係咩意思?
姐申請住hall,填form交表就叫reg hall
thx,仲係中學生,所以唔知咩意思
無問題架
我想講我果陣時都係睇咗Ocamp故搞到我好期待入大學然後勁勤力
葉開個篇?
咁依家有冇女?
唔記得邊篇啦
有呀
幾時識?
做活動搞手嘅時候都同Ocamp叫有關聯
好葡萄
毒撚一個
我覺得上到大學係一個重新開始嘅機會
反而好多時中學就算有改變都會俾人標label
進修自己考返個大學
咩人都有市場嘅(真心
一上到大學會睇到各式各樣嘅人

btw你中幾
孔子嗰個?
中二,其實有唔少朋友,不過遲啲移民,唔多唔少都幾可惜
好似係
唔好講la
我果陣Ceci打手黎架
Winnie問道:「3.呀傑,你覺得我哋呢個Ocamp有冇靚女?」

哇,組媽未免太直白了一點,你也不知道怎麼回答。

不過你自然是有答案的,Winnie正是你心中的答案。

但你總不能告訴她:「有,就係你。」

這會令你盡現狗公之色

於是你假裝思考,含糊其詞:「都有嘅~~

Winnie明顯不是很滿意,但又不想逼你。

於是喝著加大的可樂,一邊看著大快活玻璃外來來往往的行人

你也順著她的目光,看向窗外。

社會是人類作為群居動物的證明。

香港在世界地圖上不過一隻螞蟻大小,卻蝸居了幾百萬的人口

但所謂群居,卻又是一個又一個孤立的個體,做著一件又一件獨立的事。

大概只有愛情,才能真正將兩個陌生的人,緊緊綁在一起,一齊體會世界的龐大,並用自己的渺小,在茫茫人海中努力生存。

你回頭往向Winnie。

她的眼裡盡是溫柔,溫柔得彷彿一片海洋,能包容你的所有。

她的容貌不敢說傾國傾城,但精緻的五官,較文靜的性格,都令你的心無時無刻不掛念著她。

那你所期待的愛情,會發生在你與Winnie身上嗎?

你不由得看得有些痴迷了。

Winnie也注意到了你這癡漢臉,臉上止不住掛上幾分紅潤,「你做咩咁樣睇住我姐~」

你趕緊尷尬的笑笑,「唔好意思,諗咗其他嘢。」

Winnie難得不再溫文儒雅,而是彷彿小妖精般,神神祕祕地把臉靠近,「諗咗啲咩呀~仔仔,唔好怕醜啦~係咪我太靚女咋~?」

你看著組媽那微微得意的表情,以及如櫻桃般誘人的唇齒。

你決定
1.錫佢一啖
2.迴避話題
3.拿出手機拍攝的Marco與特工畫面
我都係ceci派
1.錫佢一啖
2.迴避話題
3.拿出手機拍攝的Marco與特工畫面
今日係咁多啦,聽日繼續
諗唔到有中二嘅讀者,好後生
移民都可以Keep contact嘅
中學嘅友誼好純粹架~
輸臨尾
唔緊要
依家我係Winnie派
人地long d都慢慢疏遠,友誼點會得
1 跟住發展監獄生涯,過住捅屎忽,同被捅的日子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞