【選項】Zoom Ocamp到底有咩好玩

1001 回覆
419 Like 33 Dislike
大細O啦姐係
btw zoom係咁
其實組爸媽同組仔女咁樣玩都無乜意思,實體真係可以了解多d
唔係大細
分兩日搞
係每組爸媽玩兩組
反而傾偈多過玩
你高舉五指手指,立於高地,場上還能保持五隻手指的人並不算多了。

然後你大聲說道「女仔同我收!!!

玩酒game了咩撚野解呀,懟人飲酒先係重點。你心諗。

場上女生全都再收一手指。

然後齊齊望向呀希,呀希是下一位(前度?)。

呀希:「我從來無喺泳池柯過尿,試過嘅收。」

....眾男性面面相覷,然後默默地收起了手指。

痴線嘅,係泳池柯尿不是常識嗎?

目前場上的情況是大部分女生都只剩三隻手指,而男生是4,coco則是5。

然後毒撚作為最後一個有鳩生物,出聲道:「無試過一夜情嘅收。」

....這個遊戲已經進入了一種奇怪的圈子裡

咩大家坐低唔到十分鐘,就已經chur到咁,得唔得架。

結果呀輝這個死狗公還真的收了,omg,至少他有勇氣承認

終於來到女半圈,第一個發言的就是Tiffany,她一副想吃花生的模樣。

「目前有鍾意嘅人嘅收起手指。」
鍾意嘅人?你看了看Winnie,她也看著你。

然後兩個人都互相望向其他方向。

你們的認識,也就四五天的事,說是喜歡,未免似乎太快了。

屆時肥Cal出聲了,「有好感計唔計?」

「計。」

肥cal率先收起手指。啊輝緊跟其後。

而Winnie的臉逐漸泛紅,頗為可愛,然後默默地收起一隻手指。

「?!?!」其餘三個組爸媽瞳孔微縮。

這似乎並不符合他們的資訊,有花生食!

而你決定

1.望向Winnie,收起一隻手指。(有鍾意嘅人)

2.打開所有手指,除鞋除襪,收起兩隻腳指。(有鍾意嘅人)

3.什麼也不做。

4.不回答,同時需要飲一杯酒。
IBBA?
今日暫時以第一留言為主
太空
你決定1.望向Winnie,收起一隻手指。

當所有人都將目光放在Winnie身上時,你偷偷的收起了一隻手指。

第一個發現的自然是Winnie,你能看到她的臉上浮起了一些驚喜的笑容。

然後Tiffany緊接著發現了,然後開始大呼小叫起來。

反應最大的應該是呀輝。現在明眼人都覺得你們有點問題了。

呀輝作為世紀大狗公,全組唯一大波靚女組媽被你搶了,能不生氣嗎?

「乜料呀,呀傑你又鍾意人?咪玩野啦,你咁kam唔好害人啦,又除衫又超能力又剩,比你鍾意嘅人咪好撚慘?」呀輝開始大力諷刺你。

咩事,酒game係咁㗎啦,玩唔起嘅依家d狗公。

你決定比d教訓佢。

1.除衫!
2.除佢條褲!
3.灌醉佢然後使用幻術!
4.行到佢面前,對佢放出有毒氣體。

(以第一個回覆為準)
「呀輝,你咁樣講就有啲過份啦真係。」Winnie替你辯護著。

「係咯係咯。」肥Cal都暫時忘記Winnie咁大單花生,一齊說著呀輝的不是。

你心想,仆你個街呀,有無鍾意人關你撚事咩,係要串貢貢咁。

你決心令他受到教訓。

你決定3.灌醉他並使用幻術。

你想起你剛剛學會的神龍擺尾,這個是屬於領域幻術,你需要與他拉近距離,然後近距離使用,才不會影響其他人。

於是你假扮成奉承的樣子,搭上他的肩膀。

「無事無事,輝哥都講得啱嘅。喂輝哥,咁大口氣,食女唔少喎,小弟甘拜下風。」你一邊稱讚他,一邊舉起一枝Vodka。

「聽講食得女多,都係酒神喎,輝哥你證明下?」

呀輝趕緊擺擺手,「唔洗啦,呢啲嘢大家知就得啦,唔洗特登證明嘅。」

仲扮晒嘢?

你一嘢將Vodka懟入佢個臭閪嘴度「飲啦,Winnie媽媽話你飲酒好撚型架。」

他一邊想推開酒瓶,一邊又想證明自己帥氣的一面,於是半推半就,半枝入肚。

「嗝」雖然不是汽水,但他也呼出一口氣。隨之而來是搖搖欲墜,欲仙欲死的感覺。

他開始不知道自己在幹嘛了,你決定好好整蠱佢。

「神龍擺尾!低級版!」你低吼。
一道黑影慢慢附在你左手上,但因為是低級版,範圍只有呀輝看得見,而且不是全身JJ樣,只是一隻手,可以左右切換。

最重要的是,低級版不會爆呔。

「啊啊啊啊啊啊。」呀輝忽然大叫起來,他看到了你的左手幻化成一條巨J,並纏繞在他的脖子旁。

「痴鳩線架,呢條友隻手成條鳩咁樣架!痴線架!」他一下子醒了酒,站起來指著你。

「咩事呀」所有人都不太開心,這人也太沒有禮貌了。

「醉咗姐佢,無事嘅。」你笑呵呵,然後一手抓住他的屁股,把他拉落地。

而呀輝視角,一條J頂在了他的屁股上,強大的衝擊力令他飛快躍起,再跌落在地上

你將JJ幻化在右手上,並假意拍了拍他的臉「有D熱,應該醉架啦真係。」

但呀輝則感受到自己彷彿是AV裡邊的場景,自己正被一條J大大力抽擊在臉上。

莫大的恥辱!他又站了起來,希望逃離現場,你豈能讓他說走就走。

你似乎想緩解氣氛一樣,講起了爛gag:「大家知唔知跑緊部嘅gay佬叫咩呀?

眾人搖頭,你順勢一手抓住呀輝的屁股。

「叫跑步gay。」你說,但沒等大家給反應,你繼續說道:「咁大家知唔知,男男如果一上一下做緊愛做的事,上邊果個Gay佬叫咩呀。」

這有點敏感,有點污穢了,大家也不知道給妳什麼反應。

但沒關係,你右手一邊不斷大大力往呀輝屎忽頂去,一遍說道:「叫,直!升!Gay!呀!

呀輝感受到自己的屁股比一條手臂長的JJ大大力攻擊著,渾然不記得自己在幹嘛。

他一下一下的跳起,表情逐漸發生變化,開始變得享受。「啊!哦!wow!Jeng!大力d!」

你趕緊收起手,而眾人順勢望向他。

條友都幾痴線,無啦啦喺度淫叫,做乜撚野事。大家想著。

然後等大家一不留神,你又大力一拳衝出!

「OMG!!!」呀輝突然大聲叫出來,「我唔得啦!!!!

「噗!」只聽見一聲巨響,他的褲子忽然染上了啡色的物體,並傳出了一股惡臭。但他的表情十分放鬆,彷彿上了天堂
「我屌你老母呀!」不怎麼出聲的Winnie都忍不住屌9佢。

你老味呀,做咩撚野事,飲醉酒咪去嘔,飲醉酒咪去訓

邊有人飲醉酒企起身淫叫架,屌你淫叫都話姐,你老味瀨屎

唔知呢啲嘢會唔會濺射到其他人架嘛。

整個房間傳出一股惡臭,眾人直接把呀輝掉進廁所裡,讓他自己解決這些問題

但人不在,氣體仍在,這味道實在是引人入勝

大家只好開窗開冷氣一齊散味。

這期間肥Cal在你身旁與你聊天

「你同Winnie啱啱係咪發生咗d咩事?」

你看了他一眼,這胖子也算聰明人

他見你沒說話,繼續R水吹。

「喂,明眼人都睇得出啦,不如講下發生咩事。」

你決定
1. 承認自己飲唔到酒,然後嘔喺佢身上。
2.老實講啱啱發生咩事。
3.無視他。
(第一則回覆)
好玩唔玩,玩屎
btw原來有Bug,呢度無人知佢有超能力,原來係之前一個選項黎,我記錯左
咁多負皮
Lm痴線故
我一路寫一路都覺得自己痴線
btw多謝巴打支持
好想知個幻術係點我個腦出唔到個畫面

有無示意gif先
我諗諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞