【選項】Zoom Ocamp到底有咩好玩

1001 回覆
419 Like 33 Dislike
巨龍正傳
cls故作者話人cls
幾有諗頭
2.番外——Marco與Winnie

「Winnie豬!等下我。」Marco踉蹌地跟在Winnie身後。

Winnie繼續走,並不想理Marco。

「啪」Marco一個不穩,摔倒在地上。

Winnie這才停下,回身扶起Marco,「你無事嘛?」

Marco微微笑了笑,煞是迷人,「無事我無事。」

Winnie聽完,作勢準備起身,「你無事咁我走啦,唔好再跟住我啦。」

Marco趕緊拉住Winnie扶住他的手,「唔好走,我有事我有事。」

Winnie一把把他的手甩開,「唔好掂我!你可以有咩事呀,咁有精力撩交打,唔好以為我睇唔到係你郁手在先!」

Marco有點不爽,「我係唔想你比呢啲扮晒野嘅freshmen呃走咋,佢kam撚黎架咋。」

「Kam撚?你有咩資格話人,人地真係幫到我喎。」Winnie有點惱怒。

Marco有點語無倫次了:「豬...咁佢會無事除衫架嘛,咁都唔kam?」

「除衫咪除衫咯,至少人地除衫有個合理嘅原因呀,你呢,無野做撩交打?好型?仲有呀,以後唔好再叫我豬啦,我哋散咗啦!!」

Winnie對Marco吼著。

Marco跌跌撞撞的站起來,想向前拖住Winnie的手,「豬。」

Winnie一把甩開,「唔好再叫我豬!分手係因為咩你唔記得咩?」

Marco低頭認錯:「對唔住,我唔應該
1.偷偷食屎。」
2.背住你同第二條女一齊。」
3. 明明同你講好咗只支持譚仔三哥,卻偷偷係咁幫襯譚仔。」
(有冇cls選項)
1.偷偷食屎。」
2.背住你同第二條女一齊。」
3. 明明同你講好咗只支持譚仔三哥,卻偷偷係咁幫襯譚仔。」
食屎啦Marco哥
可以寫定1先
Marco:「我唔應該...自己含自己條撚」
呢個係呀傑嘅to do list
樓主即覆我開心到寫緊1?幾時有得睇
Marco低頭認錯:「對唔住,我唔應該偷偷食屎。」

Winnie聽完之後,好氣又好笑:「你講出黎又真係唔會覺得羞恥架喎。」

Marco沒說話,Winnie繼續說道:「你知唔知,果日你生日我本身上你屋企準備比個驚喜你,結果就見到你滿口啡啡地,成間房都勁撚臭,你知唔知我幾撚驚呀。」

Winnie一邊說,想笑,又想哭:「一諗起之前錫過你我就反胃呀依家!一個人好地地做咩要食屎姐。」

Marco也很懊悔:「我都唔知自己做咩,果日睇醫學雜誌,見到糖尿病,就想試下有冇糖屎病,點知你咁就上黎,我講過架,得呢次架咋!」

Winnie繼續說道:「其實我唔係無諗過原諒你,畢竟你曾對我好好。但你真係太唔理智,想食屎就食,想打人就打,我唔想同一個小朋友拍拖。Sorry呀Marco。」

言罷,Winnie頭也不回的離開了。

Marco沒有追,他知道,不理智只是Winnie的藉口而已

呀傑回手也不見得多理智,但Winnie真正的意思是,她已經不再掛念自己,不再喜歡自己。

「唉。」Marco嘆了一口氣,回身離開了
(番外結束)
呀傑回到家裡,今天的行程真是辛苦,但確實認識到許多中大的地點。

你已經很累了,但此時

1.你需要含自己條撚放鬆。
2.你需要撥打六一八五個零放鬆。
3.你突然收到一通緊急來電。
1.你需要含自己條撚放鬆。
2.你需要撥打六一八五個零放鬆。
3.你突然收到一通緊急來電。
Marco好慘
明明設計出黎係令呀傑感情發展無咁順利
又大組長又型仔
寫寫下佢打助攻就算
依家仲要食埋屎
互動故唔暴走就唔過癮啦
偷偷食屎個option搞到我喺街笑到痴線
大家開心最緊要
今日有野做,可能無文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞