【選項】Zoom Ocamp到底有咩好玩

1001 回覆
419 Like 33 Dislike
選項2. 選擇選項1
選項3. 無
選項4. 關我撚事

Marco對唔住
樓主出多啲文
1到4都係屎
咁似某國嘅選舉嘅?
笑到仆街
乜撚野選項黎架?
5.同特工扑野
正評到樓豬重作下一篇文
樓主竟然記得我
想同你玩直升機
視頻
第四唔係屎
難d唔記得你,含撚寫得太入腦
一路睇一路笑到痴咗線
你咁講我都幾開心
樓主少顛
雖然marco既事關我撚事
但係文呢樓主
文呢
有冇解決辦法?好問題。

「4.關我撚事?」你果斷回答道。

「首先佢呢種病你都話殭屎咯,傳染比我點算?第二,我有名聲姐,我冇醫療血清架嘛,點幫到你呀大佬,係咁,再見。」言罷,你準備離開。

「咪住先。」特工拉住你。

她緊接著在iPad上操作一番,然後調出新的視頻,擺到你手上

你看見這是一段明顯比較模糊的視頻,應該是用手機攝影的,但能看清你的樣貌

這是你誤闖魔術表演時,第一次使用壞之呼吸的視頻。

視頻中你大喝一聲,所有水都瘋狂往外湧去

緊接著特工又說,「睇埋下一條。」

於是你順勢向左一滑,是幾個廢差被你用幻術嚇走的監控錄像。

雖然廢差一路跑一邊喊著被顏射,但其實CCTV裡一切都很正常,才更加顯得奇怪

你沒敢說話,你不知道這兩段視頻對於特工來講意味著什麼,所以你等她做出結論

特工也知道你在想什麼,於是說道:「呢兩段珍貴材料係我搵你之前無意搵到嘅research,老實講,特別第一段視頻,就我對魔術嘅了解,無咩魔術可以做到咁。」

她頓了頓,繼續說道:「所以其實,我嚴重懷疑Marco會出現咁樣嘅症狀,與你有巨大關聯。」

「喂大佬你唔好血口噴人喎。」你大聲呵斥道。

特工笑了笑,繼續說道:「呢兩段珍貴嘅材料,暫時係由我Keep住,並沒有上交。如果你可以幫我順利完成今次嘅任務,就當係一個交易,我會幫你徹底刪除呢啲嘢,相反,我會將呢個任務交比上級處理,包括呢兩段材料。」

「姐你威脅緊我啦?!」你大怒。

從來都無人夠膽威脅你!!!

所以你決定!!!

協助她完成這個任務

畢竟你是一個善良的人,遇到需要幫助的人,都會非常樂意的伸出援手。

「Ok,成交,我儘量幫你。」你講道。

「好,咁事不宜遲,我哋開始啦,你有頭緒未。」特工咧嘴笑著,明顯她很開心你接受了這個提議。

你唯一的辦法,就是嘗試使用壞之呼吸,驅趕Marco體內的病毒。

但你明顯需要給自己一個包裝。

所以你決定聲稱
1.自己是一名職業風水大師,決定使用風水之力。
2.自己是一名Youtuber,決定使用群眾的力量。
3.自己是世界屁王大賽冠軍,決定使用臭屁的力量
(唔係好諗到,歡迎投稿,用一樣嘅格式
1.自己是一名職業風水大師,決定使用風水之力。
2.自己是一名Youtuber,決定使用群眾的力量。
3.自己是世界屁王大賽冠軍,決定使用臭屁的力量。
仆街,冇得揀幫唔幫
幫都可以比唔幫更加慘架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞