韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
俞承豪好戲,不過好似個樣太乖同太細個
演奸的話呂珍九ok
郭東延其實都唔差
塊臉圓小小會善良d
下面塊面好瘦好尖變到個樣好邪惡
呢兩集特輯完全係昇基solo
昇基係真兇呢樣野都估估地到 唔意外
不過呢兩集剪曬佢內心獨白 一秒變面 行兇過程等等
對我嚟講都係幾大衝擊
佢比我心目中更兇殘
尤其係差啲殺死奉伊嗰度真係好心寒
佢啲奸笑唔講得笑 李昇基
仲要擺明當武治係玩具
以為武治好醒咩,原來全部都係巴凛俾hints
成個Game都係巴凛lead住

如果巴凛冇腦受傷,武治應該到而家都仲俾佢玩緊
第16集預告
第16集長版預告
睇返頭幾集
巴凜撞車入院嗰時姨母老公已經係假
姨母究竟係真定有人派佢來監視巴凜
總統秘書好可疑
孖生既話應該一早比巴凜殺左
細細個已經因為得不到愛而殺魚殺狗
仲有個位唔明定bug黎
點解唔殺埋佢老母
老母掛住花店唔理佢,又要因為係韓敍俊基因而驚自己
唔好好湊自己,仲要一有事先黎鏈死我
Dklm咁驚一開始就咪生我落黎啦
巴凛第一次殺人應該係拳館館長,佢自己講
如果係咁,即係細個嘅滅門案唔關佢事

分分鐘係巴凛去完教堂祈禱,以為神會幫佢,點知返到屋企發現俾人滅埋門,仲要俾人棄養孤兒院,所以佢先咁唔妥上帝
sorry, 自膠
你講緊大個嘅巴凛

失憶前嘅巴凛淨係殺'七宗罪'嘅人,衰人佢唔殺
唔get你想講乜
巴凜唔係滅門+七宗罪既犯人咩
滅門案未必關佢事
巴凛有提過,佢第一次殺人係拳館館長,即係細個嘅在勳冇殺過人

有機會係在勳去完教堂祈禱,以為神會幫佢,點知返到屋企發現俾人滅咗門,仲要俾人棄養孤兒院,所以在勳即係巴凛先咁憎同反上帝。

失憶前嘅巴凛係揀同七宗罪相反嘅人嚟殺,全部都係好人嚟。唔覺得佢阿媽乎合佢殺人嘅條件。
滅門案兇手竟然唔係佢??
有幕個細路揸住把刀,繼父死咗喺樓梯,然後向上走殺埋細佬妹
嗰陣我以為佢會殺埋佢老母點知原來冇,疑惑點解唔殺佢老母
揸住把刀唔代表有殺人呀
當然呢啲只係我自己諗,點寫都係要睇編劇
孤兒院有個女仔好驚佢果到都未講
繼父死喺樓梯,但頭向下,姐係喺樓上俾人殺完之後跌落樓梯
而巴凜係喺樓下執起把刀,應該唔係佢殺
你睇得好細仔,勁!!!!
頭幾集啲細節我已經唔記得晒咁滯
呢套劇個編劇好重細節
在勳係樓梯見到有人係樓上閂緊門
但畫面接住細佬同阿妹個到好明顯係衣櫃
姐係兇手仲係樓上 在勳先拎把刀警戒

希望大結局之後我有心情由頭睇多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞