韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
耀漢係同智恩即係韓敘俊老婆一齊生活
佢一出世就同巴凛調轉咁身份,佢同巴凛係冇任何血緣關係

小巴凛(即係在勳)一家五口
護士阿媽 (死)
後父 (死)
一個細佬 (死)
一個細妹 (孤兒院嗰個)
想問返,耀漢滅門一開始又話有3條屍!?
只係記得父母死,3個仔女都無死
3條屍咪父母同細佬
細老耀漢
大老巴林
細妹弱智

唔係3個都無死咩
耀漢係同智恩即係韓敘俊老婆一齊生活
佢一出世就同巴凛調轉身份,佢同巴凛係冇任何血緣關係

小巴凛(即係在勳)一家五口
護士阿媽 (死)
後父 (死)
一個細佬 (死)
一個細妹 (孤兒院嗰個)
啱啱睇完busted 第三季
屌編劇真係cls
好地地點解要整死PO呀
有啲分析話佢都有變態基因
點知佢乜都唔係但就做左炮灰

覺得編劇喺前面特登強調佢有左個女佢會好錫個女 結果佢見唔到佢個女 咁令到佢嘅死更加慘
其實可能到頭來個變態基因檢測根本唔準
點解要整死我
希望死得有價值
除非下一集有兩個鐘,否則應該冇時間講到咁多道理

而家只希望個尾唔好太倉卒,編劇可以帶出返寫呢套劇嘅"企劃意圖"
可能唔夠時間講又要靠特輯填返d窿
我以為捉奉伊嗰個係巴凛嚟
收埋佢等oz啲人唔可以攞奉伊做人質

我完全冇諗過係oz捉走奉伊,我低能咗,唔醒起係人都可以入到巴凛屋企
耀漢好慘
16,17都幾乎解哂所有疑團,都算完整,如果大結局唔太離譜,呢套都算係神劇啦,個佈局真係唔簡單架做左19集幾乎集集都咁精彩緊湊,多少甩溜就梗有啦。

成套劇死咗幾多人?

耀漢成家都好慘

有冇人估到崔pd點殺獄中安在旭?

睇到尾好同情耀漢同崔pd,好人點解都無好報
套劇真係死得人多,大結局都會死多幾個
恢復死刑唔係咁易?
要證明安在旭係知情之下即耀漢可以康復下同佢換腦,即係安在旭又殺人,但咁都係最多坐多幾年唔會死?

咁崔pd點解咁肯定安在旭會死?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞