韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
正直屋企可以自出自入
有個位唔係好合理,如果一直有人跟蹤正直,點會殺咗幾個人都唔知佢去見博士?
被害人部lap top仲直接放喺檯面
唔通最危險嘅地方就最安全?
巴凛本來搞得掂,控制到自己唔亂嚟,係oz班人搞到佢咁

同埋換完腦都仲好地地,但又俾人餵佢食啲止唔到情緒嘅藥先搞到佢控制唔到自己
最後耀漢成家死淨在熙,仲有耀漢個仔

而韓敘俊一家仲生勾勾
我都唔明點解會突然跟佢返屋企

又唔明點解韓敘俊會突然去咗個廢棄浴室

可能拍得好急,近幾集啲剪接都幾差
以為係因為武治所以死
點知係因為韓敘俊監生整死佢

不過咁樣收尾,武治應該冇咁內疚
雖然未播大結局,但呢套野真係好好睇。。。
作為一套懸疑劇,好睇在於一路播一路放伏線而近結局又解番條線,而且係邊拍邊播嘅情況下有個咁完整嘅故事可以睇得出一早plan好曬,完成度好高

有喲懸疑劇,一開始好好睇,去到後期先透過追加劇情嚟補圓而之前無伏線,真係相形見拙

PO啊
PO即係邊個?
想問返,耀漢滅門一開始又話有3條屍!?
只係記得父母死,3個仔女都無死
3條屍咪父母同細佬
細老耀漢
大老巴林
細妹弱智

唔係3個都無死咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞