韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
竟然仲有老婆

巴凛剪咗佢真係做得啱

https://www.facebook.com/105259197447/posts/10160109542982448/?sfnsn=mo
睇到十七,如果唔爛尾呢套一定係神劇。

仆佢個街個編劇真係好撚緊,一開始用咗幾集不斷引導觀眾抹黑成耀漢係變態殺人魔,帶動觀眾情緒仇恨成耀漢;但去到尾幾集就不斷幫成耀漢洗白,原來成耀漢從小到大都係超級善良的好人。而昇基的角色就跟耀漢完全相反,由超級善良變成超級殺人魔,劇情不斷反轉再反轉,觀眾情緒不斷被牽引變動,好耐無睇過一套劇咁神,真係好正,希望尾三集唔好爛啦。
耀漢細細個10幾歲就發覺有人跟蹤佢,昇基比人跟蹤左十幾年都唔知有人跟蹤佢,點會蠢成咁?160
鳳伊細個出事差唔多要死時, 小巴凜見過只係揭開睇睇就走, 仲話阻住佢打機
點解巴凜又知佢就係細個鳳伊?
咁巴凛知道姜德秀單Case,之後記得細個發生嘅事,link up到兩單嘢咪知佢係奉伊囉
啱啱先開始睇
好恐怖
又好好睇咁
所以佢覺得對唔住鳳伊?當然同埋佢殺左佢嫲嫲
唔好睇咁多劇透記得
昇基都成日比人跟啦,佢細個都比人影左好多相
呢度好危險完全劇透千祈唔好入黎
耀漢好慘
其實可以拍第二季,成耀漢同昇基個仔
跟返時間睇第一個po
入嚟留個言only
希望快啲入到嚟呢邊傾計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞