韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
我覺得Daniel 係幫選總統個議員做嘢
議員唔想俾人摷返佢當年做錯決定嚟講
因為咁會影響佢選情
所以佢一直都幫巴凜執手尾嚟掩飾變態殺手嘅存在
同時亦都叫巴凜殺哂其他變態嘅人
昇基慘撚到,由無感情既殺人魔變到有感情,以為自己係掠奪者點知係白老鼠
我想睇昇基大開殺戒不過應該都係無架啦
大家唔好諗咁多啦,等佢開估啦諗爆腦架
最尾3集點播?下星期2集,下下星期1集?
麵館,文森佐,真係無套唔爛
我都半放棄咗,等編劇慢慢解答
諗到好攰
最靚個陣係人文教育 廋啲
依套同喪屍都肥塊面
我都好掛住星材,但而家有銀優,就算星材退伍都未必會返嚟
好鍾意星材成日冇啦啦一句得埋昇基到

大哥就,始終覺得佢放唔開,好似好勉強咁,離開可能對佢都係好事嚟
上幾個禮拜摸蠶蟲個集好好笑 今集歷史有d悶
開場啫 應該足球?
有觸鬚,有鼻息,短毛,加埋張想像圖,笑到我抽筋
之前冇睇過佢啲劇,唔識佢,但呢套9成時間拍到佢唔靚
呢套劇個劇本真係寫得好好 應該係今年睇過既韓劇no.1, 仲有好多迷團未解, 希望唔會爛尾, feel到big boss應該係政府最高層, 可能係總統秘書或直情係總統? 係呢個level既人先可以安排到咁大型同長久的實驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞