韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
初期睇完 連夜返屋企都望吓後面有冇奇怪人
要佢哋4個20秒跑完 呢個要求真係痴線
本身已經唔係太鐘意安貞煥 好彩佢最後有放下水
由211到而家都未試過咁
見佢哋跑緊時已經知出出哋事,到佢4個跑完,昇基直接瞓喺銀優大脾完全唔搭嘴已經知真係大鑊
好彩世炯出手主持大局,仲成日問住昇基O唔OK

昇基呢期成日通宵拍劇,仲要下下都情緒爆炸嘅劇。普通傾下計嘅綜藝應該冇問題,但今集係體力勞動,啱啱先孭完世炯跑山,之後又咁跑法,真係好驚昇基出事呀。
今集搞到我好憎個師父同埋製作team。
追完呢套 有冇D 差唔多類型既劇推介
怪物?? 我見都多人推

利申: 未睇
仲要連瞓覺同食飯都要4個綁住 勁攰
踢吓波咪算 完全唔明點解一定要係咁跑
大結局,唔知算唔算劇透,有圖慎入

本雜誌想點
昇基終於可以休息下

同場仲有在勳喎,又似教堂景
又係從前+現在嘅對應場景?
聽日就出街
特輯會有另一個結局?

如果係巴凛一覺瞓醒發現全部都係一場夢,巴凛仍然係蠢鈍嘅巴凛,我好似都會幾開心
其他劇咁嘅結局我會反檯,但如果係巴凛,我OK
mouse 應該係近期少數20集 而且節奏咁緊湊既韓劇
過埋星期四就無得睇邪惡昇基啦
己經忍唔住開左兩集sing again
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞