韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
搞到我想聽朝早啲起身,睇完先返工
而家先知韓劇咁拍
唔怪之得佢地一星期兩集
唔似得香港播足一至五
昇基今次個角色做得咁好都冇入圍
冇TVN 自己唔搞頒獎禮...
如果係無線台 (KBS, SBS / MBC) 年尾有演技大賞, 不過近幾年都係邊度收得+演技唔差 / 收得麻麻但主演出名演技好 既基本上都會贏到大賞。
無線台沒落左好耐, 所以演技大賞我依幾年都冇點留意
依樣唔駛擔心, 昇基係少數歌謠, 演藝, 演技 大賞都會出席既人, 資源唔差, 有好劇本都係昇基捒, rather than 人地捒佢
不過昇基電影資源就真係差D, 李準基都係... 冇出名既代表作, 唔好似宋仲基同金秀賢, 係忠武路已經算後生果輩既TOP
我覺得一個成日喺電視出現嘅藝人,觀眾未必會俾錢入場睇佢嘅電影。電視成日見又唔使錢,做乜要特登俾錢睇。
已經睇到唔恨
除非超級大製作
都唔係呀, 好似車太賢咁, 真係歌影視三棲 (佢當初係歌手出道估唔到呢, 不過依家唔唱歌), 但電視電影綜藝全部都得。攞過影帝視帝仲有李炳憲, 金明民依D出名既
當然忠武路最TOP 果堆有D好似宋康昊果D就唔會降身價拍電視劇。
今集最尾昇基拎住個張咩相黎?
勝基攞獎!!!
恭喜昇基
細個佢阿媽抱住佢嘅合照
男女主角都因為其他野攞獎...
再次感概 李熙俊好可惜呀...
恭喜昇基,Sing Again真係好好睇
一開始係因為昇基做MC而睇
但第一集已經俾參賽者吸引住
Sing Again同其他歌唱比賽唔同

昇基MC做得好好,講嘢中point,氣氛拿揑得準,唔會過度煽情又唔會過份搞笑,適時又俾到advice 參賽者,又投入,又溫暖,總決賽Live仲要非常醒目仔,呢個獎佢真係受得起有餘

我又搵到個位讚佢
sing again好唔好睇 我淨係聽過少少參賽者既歌
呢套真係好好睇!名場面廣告again
又帶動到啲評判 (同圭賢下鬥咀
見樓上你哋講得咁吸引 完左mouse要開黎睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞