韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
隨時安排一集播種就有啦
我都有睇 the dark真係好正,套mouse比cctvb買左重要收費我都屌一聲。
Cctvb好日都唔買套韓劇播,好衰唔衰買左呢套
我諗cctvb係睇男主角嚟買,但呢套真心唔係tvb啱播嘅劇種嚟

如果Netflix 播,呢套一定Hit過而家100倍
而家覺得好可惜
收費台無咁高
唔知點解Netflix d 韓劇都係麻麻,viu 最勁
Netflix之前都好啲,近期唔多掂,呢期真係黃Viu吸引啲,我冇Join黃Viu,而家1516緊
Viu即now已經累積左好多年同韓國買劇交情,近幾年viu需求韓劇增加所以大部分韓劇都比其他人買得多,Netflix 就自己比錢拍多,好似李屍咁
個劇種唔係大路,咁黑暗,唔係可以一家大細坐喺電視前睇啲劇
同埋,揸Remote嗰班大媽應該都唔會睇呢啲,佢哋鍾意睇夫妻的世界嗰種狗血劇

收視率唔高應該係意料之內,不過呢套好似已經係近年呢個時段最高收視嘅劇嚟
我都想join ,但畫質viu較差
Netflix 畫質正好多
想問點解咁多野blur咗
Tvn blur定大陸blur架
I see

睇完今日嗰集家師父,
個腦完全洗走晒巴凛啲衰嘢
癡線開頭黑暗實驗室個段笑到我停唔到ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ pd出現個度 金東炫反應驚到ㅋㅋㅋ
昇基係咁出現巴凜tone xdd
Netflix 我對上一套跟播已經係精神病 其他都係睇黃viu/ 線上多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞