韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
韓劇我認為呢套係最好睇
廿集仲要成個鐘無拖
收尾都好好
巴凜飾演三個不同的階段亦演得好好
佢換腦後無仆過奉伊
唔會出現韓三代
最後巴凜又翻同理心
令到佢每一日都活得好痛苦
佢亦兌現晒之前的承諾真男人
佢老母真係全劇最黑人憎
崔PD都係
嗰時兩個阿媽個心理質素唔好,個護士啱啱先睇住個仔推阿媽落樓,應該嚇到三魂唔見七魄。

佢哋嗰時覺得,如果自己養親生骨肉,有咗感情會殺唔落手,如果唔知親生就唔使就住就住。不過都係,殺人哋個仔唔使坐監咩,為咗人哋個仔坐監值得咩。
想問下邊度有得線上看?搵左勁個網都load唔到
冇計, 奉伊多左層愛情背叛 唔同D...
對方係一個殺咗自己親人,但又喺變態佬手上救返自己嘅人,矛盾到呢。
不過我覺得,奉伊最後改隻雀仔名叫玉奉,都算係某程度上嘅原諒咗巴凛。
終於睇完 係開頭剪接得有少少怪之外
拍得咁趕都算係咁!
武治同奉伊去探監個part真係睇到喊
仲要乜責任都冇負就咁死咗
希望我來生是個正常人
李昇基呢套演技巔峰
一句對白勝過千言萬語
哦 原來係咁
點知最後成智恩都見到細昇基推細佬落坑
想親手殺咗佢
我又有個問題

韓敘俊佢最開頭殺金武治全家個陣
佢呀哥衝出去引韓敘俊仲比佢捉住咗
點解韓敘俊唔殺埋佢
有冇咩原因 定只係編劇要留返個人

咁佢淨係殺咗武治呀爸呀媽兩個人
之後韓敘俊堆咗三個雪人裝人頭
又係咩事呢
頂只係我諗多咗 冇乜意思
唔該晒
話時話 最後係假幫昇基做醫生間房搵到usb
冇記錯就係韓敘俊做換腦手術既手術片
應該比咗Daniel教學用途
所以出現最後Daniel幫人做換腦手術
開頭武治訓低低
韓敘俊以為全家得三個人

堆咗三個雪人裝人頭
因為韓敘俊計埋 BB 全家有三個人
應該唔得
昇基換咗腦 有咗感情
但係仲有殺人魔基因
仲係要獵食
雖然後尾越黎越控制到
但當佢控制到都就快死了

同埋換腦有限制
1. Recepient會早死 可能得幾年命
2. Donor要啱啱死 又吻合 唔排斥
正常捐贈啲屍肺屍肝屍腎都咁難 仲要係腦

不過 話時話 大家支唔支持強制驗基因
一中咗就強制墜胎
感覺做得出都係啲極權國家
例如上面 仲有金仔

個人嚟講反對
未出世既BB都應該有人權 有生存既權利
另一點係有1%會天才 會扼殺咗成耀漢呢班人造福社會
但係都解釋唔到點解佢唔殺死呀哥

啫係雪人係代表 佢 成智恩 同埋 昇基
佢寄帶俾女政客,Oz 集團先知道韓敘俊識大腦移植
佢間接殺死成耀漢,內疚到幾乎要跳海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞