韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
因為個名搵佢?岩岩Google 應該係,眉頭有粒墨
個usb拉人俾人搵到啦
特輯: The Last

利申: 未睇

最後個shot打冷震
係囉,我睇完覺得只係交代得清楚少少
例如點解要特赦個秘書長

同埋只係變咗open ending巴凛有假死嘅可能性
但,如果巴凛仍然有感情,唔死,反而係一種痛苦,諗起成世人要孤伶伶,活喺監獄入面,冇人嚟探監,不如快啲投胎去下一世
嗰個姜德秀
原來人設係咪素媛案個犯人?
同樣都係因為醉酒而有得減刑
亦都唔俾佢埋其他小童身邊

利申 最近先追哩套劇
LAW SCHOOL 都係講緊依單案 (刑法第10集第2項 - 行為時因身心障礙導致行為能力不足者之行為 - 即係因為飲醉左而導致頭腦唔清醒之下犯案, 因此獲得減刑)
BTW, 係呀依套好好睇+推介你追埋佢+1
想問下巴澟嚇派飯個個人係邊個嚟?
唔知有冇記錯,想殺柯南嗰個肉檔老闆(用貓牙做飾物) 個朋友? 做車房定油站嗰個
呢個case 短到無咩印象
睇左咁多韓劇,應該得俞承豪 想你 姜亭俊 有得比
應該係佢咁細個父母就慘死無人好好教育佢先搞到佢咁
始終現實好多變態殺人魔都有悲慘童年
1124既意義 我覺得呢個make sense d🤡
呢套劇真係幾癲
明明條愛情線只係輕輕帶過下 冇乜刻劃過
個結局都可以令人咁心痛同可惜
嘩 清你咁都記得
1123就係之前講既復活 代表巴凜會投胎🥲
編劇講過係預咗會寫第二季先出第一季
終於睇完...結局好到位,所有野到最後都會得到懲罰

有時間要睇埋 特輯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞