韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
睇你咩標準啦
個人覺得上年到依家暫時得惡之花 train 18again mouse係叫好好睇 其他都唔係呢個層次
如果惡之花都節奏慢 咁有9成半以上韓劇都慢
同 Mouse 相比姐
個個細路一早死左,第二日新聞有報導
應該只係有報導,唔係死咗
我反而鍾意李昇基未換腦前個種殺人魔,演得夠壞夠黑心同虛偽,無佢呢個殺人魔性格,換腦之後都唔會變連環殺人魔殺人魔,殺咁多壞人,咁過引
耀漢咁善良真係不了,仲覺得有d嘔心,似係大愛左膠性格,記得佢醫院救左個黑道大佬,但佢應該要明白有d賤人其實根本唔值得救,救左佢可能仲害到更多人,同有d人死左係好值得高興
個人覺得惡之花好好睇 2020年韓劇top 3
絕對值得開 李準基d演技同埋劇情發展都吸引同無悶場
殘體預告 
現階段惡之花高質過mouse喎我覺得 佢真係靠劇情走向營造到懸疑感
但就輕易比成耀漢係天台ok
咁冇得咁講㗎喎,下下都無敵咁唔使拍啦
如果唔換腦就唔可以拖多咁多集,同埋借換腦玩下似是而非反轉再反轉。
點解成耀漢善良你會覺得嘔心而昇基一開始咁做作扮善良你又接受?

其實昇基一開始扮善良已經覺得好做作好假,我第一個post已經咁講
好之花好睇一票
因為成耀漢玩偷襲
係咪轉咗PD? 近呢兩集講嘢個PD係男人嚟,之前係女人

其實呢個綜藝個風格好睇嘉賓,有啲係正經嘅名人,有啲人演藝圈人,好難有個特定嘅模式。

昇基其實都好怕鬼,以前211會俾鬼故嚇到流眼淚。可能而家人大咗,唔係忙內,又當過兵,先叫好少少
如果你已經覺得一開始既巴凜好假,證明巴凜好成功扮到佢渴望變成既人(小時候既耀漢

Btw我太天真,真係信巴凜係大愛撚
冷靜啲,劇黎啫
做醫生邊有得選擇性救人
冇睇過昇基既綜藝,最多只係starking 強心臟既cuts
追完post走咗去睇大小巴凜個集家師父
望住昇基笑唔知點解好心寒
睇唔夠十分鐘就關左
點算
入戲太深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞