韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
可唔可以死崔PD,佢好煩
終於到佢主場 咩D Day有大野要做 係咩要爆巴凜大獲還醫生個清白
認同仲以為後半部分會好啲 點知都係咁煩
想跳咗佢個part 但又擔心miss 咗啲細節位
網上圖片,巴凛一直喺觀察同模仿其他人
因為唔知應該俾咩反應,所以最好直接模仿

低頭

瞇埋眼

悲傷
佢成家都咁煩,阿爸阿媽都煩
一早認返屋企人分分鐘佢阿媽唔使癲咁多年
下星期大結局 今日仲有應援車
https://www.instagram.com/p/COy_ZQXtngY/?igshid=p9ij9xp3plws
唔知係咪喺節目出大招
呢啲細節位 係知道巴凜真面目之後再睇特別心寒
又要讚多次昇基真係做得好好
究竟有幾多個特輯....d 網分到好亂
其實收視算唔算高?
會唔會太多特輯 話就話20集,實際係25集
韓劇老梗 - 唔死但失憶
如果編劇夠膽玩依招鏈俾人插死
我反而好奇鳳伊會唔會狠下心去殺正直幫麻麻報仇, 定係會俾武治殺左先?
在劇終後正在準備緩解觀眾遺憾的特別篇。

咁快講定係遺憾到底會有幾遺憾
我到而家都諗唔掂對劇中人嚟講,巴凛死定終身監禁比較好
一直期待同大隻佬對決
唔好令我失望
呢個編劇肯定會傷害觀眾
之前睇過神的禮物又係最後死主角
呢套昇基肯定要死
係神的禮物最後一集真係有SHOCK到我, 雖然我都明點解。
所以如果昇基一定要死, 我希望鳳伊可以係了決依一切事既人
自殺太益左依個角色啦... 或者叫隔壁收左工既阿佐出手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞