韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
有冇睇'記得你'? 好好睇!!!!!!!!
我之前好似喺黃Viu睇,好好睇
朴寶劍做好令人同情嘅反派

送你兩張相感受下
朴寶劍套男朋友俾我感覺係好奶好甜既男仔 想像唔到佢man個面係點
不過好多男星出伍後都man左好多 唔知佢會唔會
佢係星星就係演奸角出名
其實講令人同情反派 想你俞承豪先經典,又俾男主搶女朋友,呀媽俾男主家人逼害到傻左仲長期禁錮,自己仲要俾狗咬到跛左隻腳,最後想自殺死唔去仲要失憶係精神病院過埋下半世。
朴寶劍I remember you 最後個結局都唔係太慘,起碼有徐仁國呢個呀哥一直好真心咁錫佢同愛護佢
佢一開始已經講過
果1% 唔係天才就係殺人犯
正個特攝好睇
cls好睇到癲
用巴凜視角講翻逆七原罪
最下面嗰張相

仲有佢照鏡練笑同喊嗰段,第一次見昇基咁醜樣,對眼唔同咗咁
我真係諗到朴寶劍,同埋呂珍九
前晚睇完特輯即刻開返九尾狐嚟中和下先瞓
驚發惡夢
治國當時頂撞head hunt
啲靚想冒認拎功
有集有講
初頭真係好乖乖仔
一直都冇懷疑過佢係殺人魔
做完手術殺雀,我仲以為係佢嚇到有二重人格
冇諗過佢個本質就係咁
唉,耀漢真係好慘
做殺人犯個仔比人bully
明明係有情既人,因為長年冇frd,不善於表達自己
明明最接近真相,為民除害
最後比刑警一槍打死
對唔住啊,誤會左你
少年你太天真
岩岩開始追...睇到停唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞