韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
會唔會係政府當初接受左daniel既諗法
但要confirm堅唔堅
就自細監察巴凜?做緊一個大型社會實驗
咁佢殺咗7個都可以stop啦下話
換埋腦又殺兩件,應該差唔多係時候收手
點解仲要幫巴凛毀滅罪證唔俾佢自首
想借佢手殺下其他天生殺人魔?
daniel可以都係政府個邊只係扮緊獨立
巴凜都提過daniel背後有勢力(無記錯既話)
同埋有一集巴凜岩岩發現自己係殺人魔既時候
Daniel講左通電話 話佢恢復左記憶
要係佢搞出大獲野之前搵到佢 代表佢一早知巴凜係真凶?
不過我都係9估..唔知有無記錯劇情 隔好耐
有錯請指出

本身對今集冇乜特別期望 但佢啲不安樣做得好好 睇到好緊張
窗口嗰度忍唔住笑咗
唔講都差啲唔記得韓敍俊 太耐無出現
睇晒大家啲分析都係一頭煙 聽晚睇埋17再入嚟
仲有議員條線 唔知係咪又有關聯
係 無但要搵定可以繁殖既人選
佢今日離開喪禮場地喺後巷望住奉伊嗰場戲
其實之前有人講過係一場大實驗所以先叫mouse
睇完好多留言我覺得換腦係一個好大轉折點

因殺人案係咁發生假設成個社會俾壓力去警察同議會
所以daniel 條線係一場社會實驗even 殺人魔都可以
令佢有情感

even 當年法案再重啟某一立場議員都可以以daniel 博士
實驗可以說服其他人投向daniel 博士

所以當初個女士跪地要求幫巴凜做手術唔係單純原因
對照實驗
醫生你死得好橙呀
拳手保護童年 80
開始膠化

我開頭仲估佢係私怨,想慢慢折磨童年 80
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞