韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
19禁係咪唔俾出兇器同見血既場面
夫妻嗰陣個個都推介
伏到仆街
睇哂 真係覺得浪費時間
有冇人覺得巴凜上集露台落樓同今集一打四誇咗少少?
大佬 嗰四個話哂都叫秘密特工吖
另外打拳擊手嗰度 隻抽可以俾你打到完全冇還擊之力都有嘅
18集預告,殘體慎入

另外,今晚會播120分嘅 1至17集回顧。
同意落樓誇咗,但一打四同拳擊嗰到我覺得OK
話晒都主角嚟
同埋個拳手係廿幾年前嘅拳手,而家都變阿叔啦
只要有刀就會blur
冇睇,李敏鎬嗰啲片好悶
淨係睇咗萬能昇基搭帳幕同唱歌嗰part
淨係話120分鐘回顧,佢唔停播我就唔理佢播幾多特輯/番外/回顧喇
但係penthouse都唔殘忍 印象中mouse有d血位都無blur 係個d狂插狂隊 掏曬內臟個d 位置先blur炸嘛xd
高武元 問拳手老母 好似話佢過左件事 之後冇再練拳
咁都叫 ok嘅
Mouse 其實有 d 似上年套惡之花
又係講 Psychopath, 誤導, 連環殺手
不過節奏有 d 慢
埋尾開始膠化,主角做好多 on9 野
Mouse有啲慢同膠,定惡之花?
惡之花成日話開,但開開下又冇咗件事,其實值唔值得開?
惡之花有啲慢同膠
角色單人匹馬走去人地大本營或者疑兇屋企
要講住導演定編劇既話: 惡之花本體係愛情劇
BTW, 個人好中意依套, 算係2020年top 3之一 (就算冇文彩元濾鏡都係top 3)
惡之花其實節奏唔慢, 但佢一條大主線+用其他時間刻畫愛情線, 所以對比其他劇, 咪顯得佢慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞