韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
唔係唔殺,係咁啱救得返啫
神父做咗好多次手術先救得返條命,手都廢埋
墮胎法案唔過? or 巴凛冇死??
以前有人做過猴子換腦
9 日後死咗

Neurosurgeon Robert J. White has grafted the head of a monkey onto the headless body of another monkey. EEG readings showed the brain was later functioning normally. Initially, it was thought to prove that the brain was an immunologically privileged organ, as the host's immune system did not attack it at first,[1] but immunorejection caused the monkey to die after nine days.
佢係入院無耐就寄帶
救 Daniel 應該係之後

我未翻睇
感覺上 Daniel-崔PD 條時間線有問題
呢個結局完得好 所有線都收翻哂 合乎劇情 唔會大結局就不死身打橫黎幾年後扮無野咁
巴凜下世要幸福啊
今日特輯係上星期百想之後直落拍既, 而且主持人居然係都慶完 (超人回來了都large 爸爸)
期待中字!!!

cls 睇到佢咁答係人都嬲
但佢完全無感情 根本感覺唔到佢講既野做既事 對其他人幾大傷害
百想完已經係韓國12點幾 仲要繼續直落拍特輯咁chur
聽日會唔會見到幾個主角訪問嘅時候又攰又殘
可能佢哋心諗終於有得收工
聽日睇完就真係完啦
有啲唔想咁快睇住 但又想睇幕後花絮同另一個結局 好矛盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞