韓劇 Mouse 咁撚變態無人講?有冇人已經估到個變態殺手係邊個? 2

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
係 係強心臟做主持果啲係唔係都係扮出黎
唔好俾呢套劇影響到對佢嘅形象啦
而家搞到我懷疑佢平時d 綜藝係咪都係扮開心架咋
唔開心都要搞笑。。。
係 係強心臟做主持果啲係唔係都係扮出黎
好少見佢發脾氣或者嬲
可能收埋自己真實嘅情緒啦
唔好俾呢套劇影響到對佢嘅象啦
好驚 不過佢風評係好好既
李昇基應該係成個韓國演藝圈入面最唔使擔心佢會出事嘅藝人Top3嚟。連當兵都可以入埋特戰司令部仲要容光煥發咁出返嚟

睇埋佢同小朋友拍嘅小森林,對住小朋友真係冇得呃,點睇佢都唔係陰暗嘅人嚟。小森林仲要係佢有份出橋話拍添,冇返咁上下陽光都俾唔出呢種提議啦
留名
有冇人已經睇咗,邊到有得睇
睇咗半集特輯,其實係可以當正片播,只係喺正片播應該會悶因為太仔細,而家當特輯播呢個安排幾好,只係應該會好多人會miss咗。

巴凛真係好喪
昇基真係好正
睇咗呢套戲做埋昇基fans
喪得嚟但又會同情佢 雖然神父真係死得好慘
做好人難,做一個公眾人物既好人更難
d殺人手信係咪阿姨發現過?
昇基搬過屋 但佢自己又唔知佢有堆野係手上
特輯1用昇基視覺睇翻七宗罪點發生 成個故事完整哂
多左好多特寫鏡頭睇昇基真實表情係點 好得人驚
政源我睇到第11集 冬天無男朋友架 你快啲追佢啦
睇完Part 1, 搞唔掂, 抖唔到氣,真係要攰下先開到Part 2

漢國講唔嬲阿爸嗰到巴凛個微表情
佢老豆/家人係咪佢嘅軟肋嚟

嗰個表情昇基真係做得好好,又要襯機讚佢

政源冬天6月中回歸,唔該盡量放閃
醫生媽媽嘔個段 間接講左佢換左個仔 昇基應該都幾憎佢
特寫昇基啲微表情 前一秒笑面迎人 下一秒個樣臭到
一秒變臉做到好大對比
放閃即係第一季有好結局
其實巴凛係咪認得佢阿媽?
佢指嘅噁心係個女人本身令佢噁心
定個女人周圍嘔好噁心
出左
韓國tving 同台灣friday (網上平台) 尋日4點一次過出晒兩parts,TvN電視就今晚先播part 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞