(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
留名
話時話縮胸手術要幾錢,可以係邊度做?
由細到大個胸都比正常大,中學個時已經有E...
著衫真心樣衰,一至兩個星期會有一次戴運動bra,個胸睇落細左,著起衫都似返個人

利申:38G.....而家應該唔只

絲打你個人本身肥定瘦 G好誇張
唔好縮啦好多人想恨都恨唔到

我本身都肥既(唔係肥到好厲害個隻),而家都減緊。同事都話我睇後面都唔係好肥,但一睇前面(個胸Lon 高哂件衫)就好似大肥婆咁

前排做左胸推淋巴,按左邊特別痛,佢話我成日左邊咩袋所以淋巴會塞得勁啲,搞到推完之後變左大細波

想變大既絲打真係可以試下做胸淋巴

認真 減肥係縮胸最好既方法
以前我都好肥 有38f
減左30磅 就變左33/34f
雖然都係f 但睇落去細左好多
而且一著緊身衫
d人唔會覺得你肥

利申:藍絲
今日去mm買左兩個bra
翻去試發現烏低會有少少離罩
係店試又冇呢個問題
企直就還好但又唔算好貼
係咪已經唔岩
今日去mm買左兩個bra
翻去試發現烏低會有少少離罩
係店試又冇呢個問題
企直就還好但又唔算好貼
係咪已經唔岩

會唔會未推好?
已經照佢方法撥肉了
係咪有少少"la"已經代表錯size
烏低正常係咪有
我之前買cheap cheap 68著B
但去到葵芳mm佢比個d我
已經照佢方法撥肉了
烏低正常係咪有

六八個size唔準
話時話縮胸手術要幾錢,可以係邊度做?
由細到大個胸都比正常大,中學個時已經有E...
著衫真心樣衰,一至兩個星期會有一次戴運動bra,個胸睇落細左,著起衫都似返個人

利申:38G.....而家應該唔只

絲打你個人本身肥定瘦 G好誇張
唔好縮啦好多人想恨都恨唔到

我本身都肥既(唔係肥到好厲害個隻),而家都減緊。同事都話我睇後面都唔係好肥,但一睇前面(個胸Lon 高哂件衫)就好似大肥婆咁

前排做左胸推淋巴,按左邊特別痛,佢話我成日左邊咩袋所以淋巴會塞得勁啲,搞到推完之後變左大細波

想變大既絲打真係可以試下做胸淋巴

認真 減肥係縮胸最好既方法
以前我都好肥 有38f
減左30磅 就變左33/34f
雖然都係f 但睇落去細左好多
而且一著緊身衫
d人唔會覺得你肥

利申:藍絲

33F係乜鬼
你個33係下胸圍定上胸圍呀?

我諗應該係下胸(個bra寫34f)
因為我本身用尺度到係得33
所以要買34,再扣入一個格
因為買32又太緊

有錯請指教
已經照佢方法撥肉了
烏低正常係咪有

六八個size唔準

Agger,mm 同68我寧願信mm
Btw,點解有la 係錯size
已經照佢方法撥肉了
烏低正常係咪有

六八個size唔準

"La"我指有空隙
Mm唔係話啲bra細一個size
已經照佢方法撥肉了
烏低正常係咪有

六八個size唔準

"La"我指有空隙

I see,我以為有ball gap
個la 位係邊度呀?
Mm 啲bra 就算細一個size 都準過68 68係垃圾
已經照佢方法撥肉了
烏低正常係咪有

六八個size唔準

"La"我指有空隙

I see,我以為有ball gap
個la 位係邊度呀?
Mm 啲bra 就算細一個size 都準過68 68係垃圾

一wu低bra邊就會唔貼肉
會輕微離罩
企直嘅個bra亦都唔係好貼
只係覺得個bra掂住個胸
但個ivy又話d先包得曬個胸全部位
無買開貴又好帶既bra,
之前有frd 比coupon 就去左regina miracle
以前帶開32c, 肥左之後帶34c
最後係個到買佢比左32e 我
個人覺得幾好著,又薄又托得幾好包得靚
絲打們對rm 有無d 咩評價
利申:無追post
我有個好奇怪既問題
有有絲打個乳頭正中間果度d皮膚會甩?
我左邊正常但係右邊成日甩皮,扯出黎跟住好痛
但係唔理佢又會吊吊fing 其實有冇事
我有個好奇怪既問題
有冇絲打個乳頭正中間果度d皮膚會甩?
今日去左三間鋪睇bra
第一間pj
完全唔得
無帶嘅好似跌落黎咁,又無防滑邊
交叉帶果隻又唔fit胸形

第二間去左ae
做緊6折
結果揀到兩個都只係5百幾,都好舒服

第三間去mm, 見呢度個個都推
點知睇仲嘅全部無我碼
我有個好奇怪既問題

唔好扯呀 整損點算
你係咪成日跑步做運動
我有個好奇怪既問題

唔好扯呀 整損點算
你係咪成日跑步做運動

冇呀
好似由青春期開始已經係咁
之前唔為意
但係而家發現左就成日心思思扯左去
跟住中間果度有個好細既洞
唔會係想生cancer掛
今日去左三間鋪睇bra
第一間pj
完全唔得

第二間去左ae
做緊6折

點知睇仲嘅全部無我碼

PJ 得days 系列ok
Ae 唔清楚
Mm 最大去到H喎 你咩size
無買開貴又好帶既bra,
之前有frd 比coupon 就去左regina miracle
以前帶開32c, 肥左之後帶34c
最後係個到買佢比左32e 我
個人覺得幾好著,又薄又托得幾好包得靚
絲打們對rm 有無d 咩評價
利申:無追post

無追就追左先
今日去左三間鋪睇bra
第一間pj
完全唔得

第二間去左ae
做緊6折

點知睇仲嘅全部無我碼

Ae 唔清楚

70c
今日去左三間鋪睇bra
第一間pj
完全唔得

第二間去左ae
做緊6折

點知睇仲嘅全部無我碼

Ae 唔清楚

Pj days太多lace
我中意素面果啲
但宜家啲work bra入面又變左毛巾面
好掛住以前透氣網面啲款
今日去左三間鋪睇bra
第一間pj
完全唔得

第二間去左ae
做緊6折

點知睇仲嘅全部無我碼

Ae 唔清楚

我中意素面果啲
好掛住以前透氣網面啲款

70c 應該唔會無size 呀 不過可能啲款唔岩心水就係嘅
但PJ 真係DAYS 系列比較好 其他唔掂
今日去左三間鋪睇bra
第一間pj
完全唔得

第二間去左ae
做緊6折

點知睇仲嘅全部無我碼

Ae 唔清楚

我中意素面果啲
好掛住以前透氣網面啲款

70c 應該唔會無size 呀 不過可能啲款唔岩心水就係嘅
但PJ 真係DAYS 系列比較好 其他唔掂

搵次試下days先
我係怕啲lace洗洗下變硬哂
之前試過pj dream,完全唔得,好彩係特價買

Mm我係睇中可以除帶果款,同埋一隻素面無痕
點知無碼,其他色都無

話說拆帶bra仲有咩牌子好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞